Fashion

Mobile unit van Frozz

Fresh frozen yoghurt - Amsterdam had deze zomer last van een nieuwe verslaving: fresh frozen yoghurt van Frozz. Een 100% natuurlijk product, gemaakt van Nederlandse yoghurt, vers bereidt op het moment van bestelling. Daarbij kies je 3 toppings zoals vers fruit, chocolade, cocos, koekjes en zo creëer je iedere keer weer een andere lekkere Frozz. Een verse, gezonde en lekkere traktatie!
Frozz opende in juni de deuren van haar eerste Proeflokaal aan de Wolvenstraat 19 te Amsterdam, in het bekende shop gebied de 9-straatjes. Wil je hier komne proeven dan moet je wel snel zijn, want ze zitten er tot 5 septemebr! Het tijdelijke Proeflokaal is open voor iedereen en bedoeld om kennis te maken met het product, te experimenteren met toppings en vooral ieder zijn of haar eigen favoriete Frozz te laten ontdekken.
In het Proeflokaal kan je ook direct laten weten welke Frozz je gecreëerd hebt, je mening geven en een verhaal schrijven, tekenen of dichten op het touchscreen in de counter.
Maar ook na 5 september kun je van Frozz blijven genieten! Ze zijn op dit moment druk bezig met het klaarmaken van een mobile unit! Op verschillende leuke events kun jij voortaan dus je verse Frozz laten maken.
Ook wordt er al gesproken over een nieuwe locatie… dus wil jij blijven genieten van dit heerlijke hapje, check dan regelmatig Frozz.com en hou in de gaten waar ze heen gaan!

Deel dit artikel
Back to top