Fashion

De schrijvers van Gossip Girl brengen deze serie weer tot leven en het is geweldig

Bij menig modemeisje gaat er een belletje rinkelen als de woorden ‘Gossip Girl’ in haar oren klinken. En niet alleen zullen er belletjes rinkelen, ook tranen in de ogen wellen op, want het gemis van deze geweldige glamorous serie is groot, heel groot. Gossip Girl is al zo’n vijf jaar niet meer op de buis te zien.

via GIPHY

En in die vijf jaar hebben we elke serie geprobeerd, it’s just not the same. Maar wees niet getreurd! Want het netwerk achter Gossip Girl, The CW, komt nu met een nieuwe serie die het gat dat GG heeft veroorzaakt kan opvullen: Dynasty.

via GIPHY

Oke, helemaal nieuw is ‘ie niet, want Dynasty was dé Gossip Girl van de jaren tachtig. Nog meer reden om je er extreem op te verheugen, want als het een reboot waardig is dan moet het wel goed zijn. Klinkt de eighties hitserie je niet bekend in de oren? Bekijk de video hieronder!

Ja. Het is in principe hetzelfde als Gossip Girl, alleen dan oud en retro. Maar hoe gaat de nieuwe Dynasty er dan uit zien? ‘’The CW's Dynasty is described as a modern take that follows two of America's wealthiest families, the Carringtons and the Colbys, as they feud for control over their fortune and their children. The drama will be told primarily through the perspectives of two women at odds: Fallon Carrington, daughter of billionaire Blake Carrington and her soon-to-be stepmother, Cristal.’’ Dat belooft veel goeds!

En het allerbeste? Gossip Girl schrijvers Josh Schwartz en Stephanie Savage zullen nu ook Dynasty gaan schrijven. Wanneer we weer kunnen gaan bingewatchen is nog niet duidelijk, maar we houden jullie op de hoogte.

via GIPHY

Beeld: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top