Fashion

Deze schoenen worden een hit in herfst 2022

Deze schoenen worden een hit in herfst 2022

Fall is near. We willen er eigenlijk nog niet aan denken, maar regenachtige dagen en avonden waarop je met een dekentje op de bank zit zijn op komst. Maar ook: tijd voor een nieuwe garderobe met toffe herfstkleuren. Nog inspiratie nodig voor je footwear

Déze schoenen worden in herfst 2022 namelijk een hit.

De lange laars

Eigenlijk zagen we de lange laars vorig jaar al steeds meer in het publieke oog, maar deze herfst gaan (eindelijk) meer mensen zich toegeven aan de beauty van deze toffe schoenen. Daarnaast is het nog leuker dat je deze laarzen in bijna elke vorm kunt vinden. Kies jij voor de cowboy style, een laars met punthak, net boven je knie of juist eronder? 

Everything platform

Wie dacht dat platform schoenen alleen voor kleine mensen waren: you're wrong. In de herfst van 2022 gaan we namelijk iedereen met deze schoenen zien lopen. Zo kunnen we de wereld eindelijk eens vanuit een ander perspectief bekijken (literally). Zonder gekheid: deze schoenen kun je net als de lange laars in verschillende vormen vinden én kun je ook nog eens bijna overal mee stylen. Zo kun je bijvoorbeeld voor een spory-chic outfit gaan of kies je ervoor helemaal badass te gaan met je stoere platform boots. 

En stel je voor: lange platform laarzen... Sign. Us. Up. 

Beeld: Getty Images, Pinterest
Deel dit artikel
Back to top