Fashion

CuliAir, diner in een luchtballonLandelijk - Op zoek naar een once in a lifetime ervaring in de lucht, maar gaat parachutespringen je net iets te ver? Of wil je iemand verrassen met een wel heel origineel diner dat je dichter bij de sterren brengt? Het kan met CuliAir.
CuliAir is haute cuisine in de meest letterlijke zin van het woord: tijdens een ballonvaart brengt meesterkok Angélique Schmeinck je dichter bij de sterren. Angélique bereidt hoog in de lucht en op hete lucht culinaire hoogstandjes. Via een katrolsysteem worden kreeften en parelhoenen in ovenmanden naar boven getakeld en in de warmte van de hete lucht van de ballon gegaard. Terwijl chef ballon zwoegt, geniet jij van een heerlijk zweefdiner, goede wijn en het uitzicht. Waar je heen gaat weet je niet, dat bepaalt de wind.
Angélique begon vijf jaar geleden aan dit avontuur en nog steeds is CuliAir het enige luchtballonrestaurant ter wereld. Naast de Haute Cuisine-vaart is er inmiddels ook een Amuse Experience. Behalve voor particulieren is CuliAir ook uitermate geschikt voor bedrijfsuitjes of gezelschappen. "Alles draait om beleving. De spanning van de ballonvaart prikkelt alle zintuigen en zorgt voor een optimale smaakbeleving", aldus de 'ballonchef'.
Aan alles is gedacht: van de cocktailontvangst in het weiland tot de volgauto's en de uiteindelijke champagnedoop op de landingslocatie. Vanaf september gaat CuliAir weer de lucht in. Waai voor meer informatie, reserveringen en prijzen naar culiair.nl. good2b geeft een vaart weg voor 1 persoon, t.w.v. € 485! Wil je iemand verrassen met een wel heel origineel kado, kijk dan snel bij WIN. De actie loopt tot 25 augustus.

Deel dit artikel
Back to top