Fashion

Wedding bells: Rianne Meijer deelt waanzinnige foto's van Italiaanse bruiloft

Wedding bells: Rianne Meijer deelt waanzinnige foto's van Italiaanse bruiloft

Rianne Meijer vermaakt haar 1,5 miljoen volgers op Instagram met regelmaat met allerlei hilarische kiekjes van haar leven als influencer. Daar is de beauty niet alleen bekend om, want ook deelt ze content met haar inmiddels man Roy Atiya. De twee zijn pas getrouwd in Italië en de foto's zijn geweldig.

Influencer en model Rianne Meijer is afgelopen maandag getrouwd met haar vriend Roy. Het stel hieldt fans al een poosje op de hoogte van de voorbereidingen van hun huwelijk, maar afgelopen maandag was het dan eindelijk zo ver en gaf het stel in Toscane onder toeziend oog van vrienden en familie elkaar het ja-woord. Rianne heeft inmiddels een aantal super romantische foto's gedeeld van de prachtige dag.

Liefde via Tinder

Een kleine vijf jaar geleden swipete Rianne Meijer naar rechts op een foto van Roy Atiya. De twee leerden elkaar via Tinder kennen en delen al jarenlang lief en leed met haar miljoenen volgers. Van hilarische foto’s tot serieuze zaken, zoals de aanschaf van hun koopwoning, maar ook het super romantische huwelijksaanzoek van Roy werd gedeeld op Instagram. Daarna volgden de voorbereiding van hun huwelijk in Italië. Wij zijn enorm benieuwd naar de rest van de foto's! 

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top