Fashion

Het groenste abonnement van Nederland

Landelijk - Het Odin groente en fruit-abonnement is een uniek en gezond concept dat je elke week verrast met een tas vol vers fruit en biologisch geteelde groenten! Health is hip, sterker nog, het is goed voor je!
Door je te abonneren op de website van Odin, wordt er elke week een tas voor je samengesteld die je op een afhaalpunt bij jou in de buurt kunt ophalen. Er zijn vijf verschillende abonnementssoorten, variërend van KLEIN voor de beginnende groente-eter, tot EXTRA voor degenen die niet neergaan van een overdosis vezels en vitaminen.
Eerlijk is heerlijk, en daarom ontvang je met de tas informatie over de telers van je groenten en fruit. Radeloos door je raapsteeltjes? Pompoenpaniek? Aubergine-block? Op de site vind je meer dan 1000 recepten om je biologische creativiteit te stimuleren, zodat je lekker kunt variëren met je greens.
Ben je behalve groente en fruit ook geïnteresseerd in biologisch vlees en andere biologische producten, surf dan naar de site van Odin of de Odin winkel, waar je meer leest over de mogelijkheden van deze online bestelservice die meer dan 700 biologische levensmiddelen te verkrijgen zijn. Je bestelt met een klik op de muis en betaalt wanneer je het afhaalt. De abonnementen variëren in prijs van € 7,95 tot € 14,95 per maand. Globaal kun je rekenen op voldoende groenten en fruit voor minimaal drie maaltijden of dagen.

Deel dit artikel
Back to top