Fashion

Cara Delevingne poseert met een welpje in de nieuwste Puma campagne

Cara Delevingne is opnieuw het gezicht van een Puma ‘Do You’ campagne. Het Britse model is favoriet bij het sportmerk en ze heeft dan ook al veel gedaan rondom de ‘Do You’ lijnen. Puma komt met een toevoeging aan hun sportieve outerwear lijn waar Cara in poseert, samen met een baby poema. Say what?!

Juist ja, een baby poema. Het model houdt op de campagneplaatjes een welpje vast om de foto’s wat op te spicen, en dat werkt! Cuteness overload. Of niet? Niet iedereen lijkt blij te zijn met de keuze van Puma en de reacties op Cara haar Instagram over de kleine welp variëren van ‘’That is the cutest thing that I have ever seen’’ tot ‘’You’re a fucking hypocrite’’. Pijnlijk!

 

Op de laatste foto laat Cara de nieuwste Suede Heart Reset sneaker in de kleur Aruba Blue zien met het schattige beestje ernaast. Vooral deze foto schiet bij mensen het verkeerde keelgat in. ‘’Hey, way to exploit big cats for a fucking ad. Thought you cared about this kind of stuff? Guess not’’ en ‘’has an animal right next to her, yet she’s promoting leather suede shoes. Smh’’ werd er gereageerd en ook op Twitter waren de comments niet fraai.

Ouch Cara, niet één van je beste moves. Toch benieuwd naar de foto's of misschien naar de sporty collectie? Bekijk hieronder de campagneplaatjes.

Deel dit artikel
Back to top