Fashion

Shady, sexy & stijlvol

Amsterdam - “We don't need taste, we need attitude”. De slogan van het high class event Shanghai Shady, dat op vrijdag 14 oktober voor de tweede maal plaatsvindt in de high end locaties Jimmy Woo, Suzy Wong en Vuong. Hij blijft ons onduidelijk die slogan, want Shanghai Shady presenteert zich in real life allesbehalve smakeloos, sleazy of shady, maar juist stijvol en sexy en spreekt zichzelf naar onzer mening wat tegen met zijn slogan. Maar dit heeft wellicht te maken met de vervreemdende humor van Meneer Jimmy Woo, of die immer blijvende verwijzing naar het 'sleazy' China-element van de drie clubs van eigenaar Casper Reinders. Hoe dan ook, we weten als geen ander dat Jimmy Woo, Vuong en Suzy classy lokaties zijn.
Het hoogstaande event richt zich op een specifieke doelgroep, op Shanghai Shady tref je gasten uit jouw kaliber, die behoefte hebben aan vernieuwing qua entertainment, omdat ze in principe alles eigenlijk al gezien hebben. De hoofdingredienten die voor een mix aan dans, eten en uitgaan gaan zorgen, zullen onmiskenbare stijlvolle elementen zijn die net als chique Chanel-pumps niet mogen ontbreken op een avond als deze. Denk aan door de ShakerBoys gemixte cocktails, sprankelende anti-hoofdpijn champagne, verfrissende wodka en kaviaar die parmant tussen diamantvormige ijsblokjes ligt gedrapeerd.
Het op drie locaties gesitueerde Shanghai Shady gaat onder drie noemers, en wel Dine & Dirty @ Vuong, Shake & Shady @ Suzy, en Jostle @ Jimmy. In Vuong kun je vanaf 19.30uur genieten van een 5-gangen diner terwijl je omringd word door mysterieuze sexy acts. Na het diner verandert Vuong in een club, waarbij vooral de bovenverdieping de meest aantrekkelijk blijkt te gaan zijn... Suzy Wong doet zijn deuren om 19.30uur open en presenteert zichzelf met sushi en spannende cocktails in de vibe van een rokerige underground jazzbar. Jimmy’s bovenverdieping verandert om 23.00uur in een karaoke bar, maar als je jezelf een genant tafereel wil besparen kun je ook beneneden op de dansvloer terecht voor een sexy slangendans a la Birtney Spears. Uiteindelijk ben je toch tussen je vrienden, en wat daar gebeurt, blijft tussen vier muren. Nietwaar?
Kaarten voor de drie locaties zijn €20 per stuk, wil je de sushi en cocktails niet aan je voorbij laten gaan, dan betaal je €40 voor een kaart. Voor het 5-gangen diner in Vuong betaal je €60.
(Beeld: RVDA)

Deel dit artikel
Back to top