Fashion

Designbeurs: Formland

Herning (Denemarken) - Scandinavië brengt al decennia lang een hoop designtalent voort. Denk maar aan grote namen als Verner Panton, Jacob Jensen, Arne Jacobsen, Poul Henningsen of Hans J. Wegner. Maar ook de jongere generatie ontwerpers uit de Noord-Europese landen doen het internationaal ontzettend goed. Wat er allemaal gebeurt in Scandinavië op interieurgebied kun je zien op designbeurs Formland, die van vrijdag 15 t/m maandag 18 augustus in het Deense Herning wordt gehouden.
Formland is met meer dan zeshonderd exposanten de grootste accessoires- en designbeurs in Scandinavië. Grote Scandinavische merken als iittala, Marimekko en Kozial zijn vanzelfsprekend aanwezig, maar ook het Nederlandse Pakhuis Oost tref je er aan. Formland is al ruim twintig jaar de ontmoetingsplek voor designminnend Noord-Europa en wordt twee maal per jaar gehouden.
Formland vindt plaats van 15 t/m 18 augustus van 09.00 tot 18.00 uur in Messecenter Herning, Vardevej 1, Herning (Denemarken). Voor meer informatie kun je kijken op formland.com.

Deel dit artikel
Back to top