Fashion

Er komt en Sweet Valley High film en dit zijn alle details

De jaren ’90 in een notendop? Sweet Valley High! De boekenreek Sweet Valley High werd in de jaren ’90 omgetoverd tot een high school serie waardoor iedereen een eeneiige tweeling wilde zijn en een duikje wilde nemen in de garderobe van Jessica en Elizabeth Wakefield.

Nu al die jaren later komt er dan eindelijk een vervolg op deze serie uit onze jeugd. Sweet Valley High wordt een speelfilm en wat voor één! Kirsten “Kiwi” Smith, schrijfster van Legally Blonde en 10 things I hate about you, is aan de haak geslagen om de klus te klaren. Ook schrijfster Harper Dill werd door Paramount Picture gestrikt voor het project.

Wij hebben dan ook alle vertrouwen dat het een high school film gaat worden waar we sinds 10 things I hate about you al op zitten te wachten. In hoeverre Francine Pascal, de schrijfster van de meer dan 600 tellende Sweet Valley High reeks, betrokken zal zijn bij het project is nog niet bekend. Maar als het aan de schrijvers ligt is Sweet Valley High in goede handen.

 

#tbt to Sweet Valley High days! Come see us in Chicago at #RewindCon this weekend❤️@iambdaniel

Een bericht gedeeld door Cynthia Hauser (@fivearrowsphotography) op

Brittany en Cynthia Daniel, die de tweeling Jessica en Elizabeth speelden, zijn niet van de partij. De tweelings is inmiddels 41 jaar, maar aan hun Instagram te zien lijken ze geen dag ouder dan hun tijd in Sweet Valley High.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top