Fashion

M.U.L.T.I.S.E.X.I. met Fanklub DJ’s

Amsterdam - Barbarella, Ziggy Stardust en Nina Hagen behoren tot je rolmodellen? De cremaster cycle-films van kunstenaar, en tevens man van Bjork, Matthey Barney gaan er wel in? Daarnaast dans je graag op Snap! en eurotrash? Dan is M.U.L.T.I.S.E.X.I. het ultieme feest. Zaterdag 3 februari vindt er weer een hysterische editie plaats, met niemand minder dan de Fanklub DJ’s.
Elke eerste zaterdag van de maand vindt op het Rembrandtplein in Amsterdam het allergezelligste openminded feest plaats. Studio 80, de club die altijd gayfriendly is en trouw blijft aan zijn lage deurprijzen, biedt met M.U.L.T.I.S.E.X.I. de beste muziek van het moment, met maandelijks weer een line up aan verrassende dj’s en acts, en kunstig visueel plezier van Erik Alkema. Alkema geeft het feest een uniek karakter met zijn combinatie van performances en kleurrijke visuals.
Naast het spraakmakende werk van Alkema, zal M.U.L.T.I.S.E.X.I.-organisator en dj Rogier Delfos je garanderen van een fijne set. Hulp heeft hij dit maal ingeroepen vanuit Antwerpen. Hier vindt Fanklub plaats, een edgy uitgaansnacht met internationaal allure, die het niet op prijs stelt als we linkjes naar de site zullen plaatsen. Aan de onlangs in iD geplaatste foto’s van de Fanklub-bezoekers te zien, kunnen we zeggen dat de bezoekers qua looks vergelijkenis tonen met het New Yorkse Misshapes, en zeer zeker ook met het Amsterdamse M.U.L.T.I.S.E.X.I. Verwacht dan ook hysterische performances en de nieuwste muziek, temidden van uitgedoste creatieveling uit de underground uitgaansscene.
De succesvolle M.U.L.T.I.S.E.X.I. avond beleefde zijn geboorte tijdens de gaypride van 2005, en is al tijden een garantie voor een met creatieve mensen gevulde afgeladen Studio 80. ‘Fashion is in Favor’ luidt de Myspace van M.U.L.T.I.S.E.X.I., dus zorg ervoor dat je je niet underdressed bent. Entree voor M.U.L.T.I.S.E.X.I. op zaterdag 3 februari is €8,50, de avond vangt aan om 23.00uur.

Deel dit artikel
Back to top