Fashion

De leukste off-shoulder tops voor herfst en winter 2022/2023

De leukste off-shoulder tops voor herfst en winter 2022/2023

Of het nou om jurken of tops gaat: off-shoulder fashion is altijd hot. Ook dit jaar kozen celebs zoals Naomi Harris en Elizabeth Olsen voor deze looks op de red carpet. Een little tease met blote schouders mag altijd. Deze off-shoulder tops missen nog in jouw kledingkast.

1. Off-shoulder top van mesh met ruches €13,18

In deze chocolade kleur oog je zeker zoet. Het flowy stof maakt het extra sweet. Ga voor een gewaagde look door het met een bruinkleurige bh te dragen. Je kunt ook een bruine tube top eronder dragen als je het doorschijnende stof too much vindt.

NA-KD off-shoulder top

2. Basic bodysuit met open schouders €17,50

Wij zijn overtuigd dat zwart iedereen staat: jou dus ook! Zwart is immers nooit uit de mode. Het bodysuit accentueert je lichaam op een prachtige manier. Door de lange, strakke mouwen blijf je warm én fashionable in deze koude dagen.

Boohoo off-shoulder top

3. Elisabetta Franchi off-shoulder ribbed top €371,25

Dit top van het Italiaanse modemerk is speciaal voor hen die into high fashion zijn. Bovendien is het een voortreffelijk schattig kledingstuk dat onder elke soort jeans staat. Het is ideaal voor een werkdag, een avondrestaurant en een nachtclub. Treat yourself met deze classy top die je elke dag kunt dragen.

Elisabetta Franchi off-shoulder

4. Top met sluiting en off-shoulder €21,57

In deze top breng je de hitte overal naar toe. We weten allemaal dat rood een sexy kleur is, maar de sluiting in het midden laat de temperatuur stijgen. Kortom: met deze rode top sla je de plank nóóit mis!

NA-KD off-shoulder top rood

5. Gebreide gevouwen trui met off-shoulder €34,95

Hashtag cozy vibes! Gebruik die hashtag maar als je een selfie in deze top op je Insta plaatst. In deze trui ben je heerlijk warm ingepakt in een mooie en zachte kleur. Conclusie? We just love it. Kom maar op met het frisse weer!

NA-KD off-shoulder top beige

Beeld: GettyImages
Deel dit artikel
Back to top