Beauty

Review Beautybox

Oktober editie - Dit is alweer mijn zesde Beautybox en ik ben nog steeds fan van het eerste uur. Deze box staat volledig in het teken van de komende feestdagen. So prepare yourself and get ready to sparkle!
Tekst en foto’s: Annemijn de Leeuw
Mijn persoonlijke box
In mijn box zit een Heat-Protect Styling-Spray van Syoss, Moisture Aqua Benefits van Sans Soucis, 2 oogpotloden/lippotloden in zilver en goud van Superlooks, een mini-mascara Vamp! van Pupa en roze glitternagellak van Wet n Wild.
Heat-Protect Styling-Spray van Syoss
Deze spray van Syoss beschermt het haar tot wel 200 graden hitte. De spray is erg makkelijk en duurzaam in gebruik. Ik gebruik de spray al 2 weken, en er lijkt geen einde aan te komen! Het maakt mijn onhandelbare dikke haren heerlijk zacht en glanzend.
Syoss
[IMG01]

Moisture Aqua Benefits van Sans Soucis
Deze crème is bedoeld voor fijne lijntjes en rimpeltjes, die heb ik met mijn 22 jaar nog niet. Maar je kan nooit vroeg genoeg beginnen. Ik heb wel last van een droge huid, en ik merk dat ik aanzienlijk minder velletjes en droge plekjes op mijn gezicht krijg. De geur van de crème is vrij neutraal, en dat vind ik zeer aangenaam. Voor mij geen overweldigende geuren op mijn gezicht.
Sans Soucis
[IMG02]

2 oogpotloden/lippotloden in zilver en goud van Superlooks
Zelf zal ik de oogpotloden/lippotloden niet zo snel gebruiken als lippotlood, aangezien ik de kleuren daar te heftig voor vind. Maar de kleuren zijn wel goed te gebruiken voor een mooie oogopslag. Ik denk dat ik dit jaar voor een gouden kerstlook ga!
[IMG03]

Superlooks
[IMG04]


Mini-mascara Vamp! van Pupa
Deze mascara is in één woord fantastisch. Va Va Voom! Heerlijk borsteltje ook, de mascara hecht direct aan de wimpers, zonder eerst een miljoen keer het borsteltje langs te wimpers te halen. Perfect voor de theatrale look..
Pupa
[IMG05]


Roze glitternagellak van Wet n Wild
Nagellak kan je nooit genoeg hebben, maar ik houd liever van egale of matte kleuren en niet zozeer van glitters. Ik denk dat ik dus zojuist het kerstboomgeschenk heb gevonden voor mijn nichtje.
De nagellak heeft daarnaast een hele heftige geur, maar is daarentegen vrij van schadelijke stoffen zoals DPB, Toluene en Formaldehyde.
Wet n Wild
[IMG06]

Trakteer jezelf op een Beautybox abonnement
Wil jij jezelf ook iedere maand verrassen met nieuwe merken en producten, neem dan een abonnement op de Beautybox. Aanvragen van een abonnement kan via de site. Voor slechts €14,95 krijg je iedere maand een beautybox toegestuurd met minimaal 5 beauty producten van high-end merken!


Deel dit artikel
Back to top