Beauty

4 x vegan beautymerken die het proberen waard zijn

4 x vegan beautymerken die het proberen waard zijn

Er zijn steeds meer beautymerken die (deels) vegan worden. En daar worden we natuurlijk blij van! Vegan make-up of verzorging hoeft echt helemaal niet duurder te zijn dan 'normale beautyproducten'; er zijn namelijk genoeg betaalbare vegan merken. 

Nieuwe cosmetica kopen en uitproberen is natuurlijk altijd leuk. En laat het in dit geval ook nog eens goed zijn voor de wereld! Weet je niet zo goed welke beautymerken vegan zijn? Wij hebben er een aantal voor je op een rijtje gezet!

Jeffree Star Comestics

De make-upcollectie van Jeffree Star Cosmetics is, net zoals het icoon zelf, heel gewaagd en kleurrijk. Binnen dit merk vind je dan ook de meest felgekleurde en gepigmenteerde make-up. Als je houdt van een mooie opvallende make-up look, is dit merk dus zeker iets voor jou! En niet te vergeten, de producten zijn dierproefvrij en vegan.


Jeffree Star Orgy Palette bij Douglas.com


Jeffree Star Velour Liquid Lipstick bij Douglas.nl

Hema B.A.E.

Hema heeft een beautylijn genaamd B.A.E. waarvan alle producten vegan zijn. In deze lijn vind je alles wat je nodig hebt voor een mooie look; van oogschaduw tot een prachtige lipstick maar ook bevat deze een aanbod aan gezichtsverzorging. Ook fijn; de make-up is niet al te duur, daar wordt je portemonnee ook weer blij van!


B.A.E. Mascara 3D Effect bij Hema.nl


B.A.E. Gezichtsserum bij Hema.nl

BareMinerals

Dit is een merk die niet alleen maar vegan producten heeft, maar de producten die wel vegan zijn, zijn zeker het proberen waard! De producten van BareMinerals bestaan uit natuurlijke, schone en eerlijke ingrediënten. Ze vinden dat onnodige toevoegingen en agressieve chemicaliën niet nodig zijn en dat is zeker terug te zien op je huid. 


bareMinerals Original Loose Powder Foundation bij Douglas.nl


bareMinerals Hydra Smoothing Lipstick bij Douglas.nl

e.l.f. Cosmetics

Het staat al in de naam vermeld, het ruime aanbod van e.l.f. Cosmetics bestaat uit verschillende producten voor eyes, lips en face. Hun missie is het ontwikkelen van goede producten voor iedereen en dat is terug te zien in de betaalbare prijs. Alle e.l.f. producten zijn dierproefvrij en vegan, dus daarmee zit je in ieder geval goed!


e.l.f. 16hr Camo bij Douglas.nl


e.lf. Face Primer bij Douglas.nl

Beeld: Getty images
Deel dit artikel
Back to top