Beauty

Koffie tegen rimpels

Review: Priori oogserum - Wie de eerste fijne lijntjes en kraaienpootjes op ziet komen gaat als een gek op zoek naar een goede anti-rimpelcrème. Volgens de beauty-industrie is de koffiebes hét geheim tegen rimpels. We’re interested!
[IMG01]


Omdat ik (Renée) met mijn negentien jaartjes nog geen last heb van rimpels was mijn moeder het welwillige proefkonijn voor deze review. Ze testte het Radiance Eye Serum uit de CoffeeBerry ® lijn van het merk Priori dat 99,2% natuurlijk is. Het merk Priori gaat uit van natureceuticals. Dit zijn natuurlijke cosmeceuticals, producten die tussen cosmetica en farmaceutica liggen en hoger gedoseerde werkstoffen hebben.
[IMG02]


Het bestanddeel dat wonderen zou doen is de koffiebes. Deze bes heeft een hoog percentage aan anti-oxidanten, omdat hij de hele dag in de zon staat en zich moet beschermen tegen vrije radicalen en veroudering. Deze bes bevat zelfs drie keer zo veel anti-oxidanten als in groene thee, een ander ingrediënt dat vaak gebruikt wordt in anti-aging producten. Verder bevat het oogserum een aantal andere anti-aging ingrediënten, verzachtende en voedende ingrediënten zoals aloë vera, (jammer genoeg gemodificeerde) verdikkingsmiddelen, natuurlijke vanillegeur en antibacteriële ingrediënten.
[IMG03]

Het oogserum heeft een bruine kleur met een shimmer. De substantie is erg dun, een fluïde, dit vindt mijn moeder fijner dan een crème substantie. Het voelt fijn aan, smeert makkelijk uit en trekt snel in. Ook is ze van mening dat het goed voedt en lekker en lichtjes naar koffie ruikt, maar niet te sterk. Bij het aanbrengen voel je dat je huid wat strak trekt, maar dit gaat daarna weer weg.
Het nadeel is het pompje dat niet goed doseert. Één dosering is te veel voor de huid rondom je ogen. Het serum is geschikt voor elk huidtype, mijn moeder heeft een normaal huidtype en vond dit goed passen.
[IMG04]


Mijn moeder heeft het serum trouw twee weken gebruikt. Ze vindt het een fijne voedende crème met een lekkere geur en substantie, maar ze heeft niet gemerkt dat haar rimpels of fijne lijnen minder zijn geworden. Wellicht komt dit nog bij langer gebruik. Ze zou het zeker nog een keer kopen als de prijs wat voordeliger was.
“Het maakt meer verschil of je goed hebt geslapen dan of je crème op doet.” Dit advies zou denk ik elke moeder aan haar dochter geven! Toch smeer ik stug door met crèmes die bij mijn huidtype passen. Better safe than sorry!
Het oogserum kost €74,40. De verkooppunten kan je hier hier vinden.
Tekst: Renée Quekel van MyStyle

Deel dit artikel
Back to top