Beauty

De beautybox

Elke maand minimaal 5 beautyverrassingen - Eind maart verscheen de allereerste Beautybox. Natuurlijk kreeg de redactie van good2b ook een box toegestuurd! Eerlijk is eerlijk, de box uitpakken was al een cadeautje op zich. Elke maand krijg je als abonnee minimaal 5 beautyproducten.
Hoe het werkt
Voor slechts €12,50 per maand (inclusief verzendkosten) krijg je iedere maand een beautybox toegestuurd met minimaal 5 exclusieve en nieuwe beautyproducten. Op de site www.beautybox.nl kan je jouw eigen profiel samenstellen, waardoor je elke maand dé producten ontvangt die het beste bij jou passen.
Wat zat er deze maand in de box?
In de maart-box zaten 3 full size producten en 3 samples!
EmerginC – multi-fruit cleanser
Van de cleanser ontvingen wij een full size variant. Het product is zeepvrij, waardoor je de huid niet beschadigd. Na gebruik is je huid niet alleen zijdezacht, ook alle restjes make-up, talg en dode huidcellen zijn verdwenen.
TRIND nagellak
Met TRIND nagellak verzorg je de nagels optimaal. Wij kregen een mooie blauwe full size variant, die makkelijk aan te brengen is en ook nog eens tegen een stootje kan.
Mascara van LOOKX
In de maart-box zat een full size exemplaar van de ‘big volume mascara’ of de ‘ultra lash mascara’. De ‘big volume mascara’ van LOOKX geeft een opvallende oogopslag. De mascara hecht zich goed aan elke wimper, en door de intens zwarte kleur ontstaat het volle effect. De ‘ultra lash mascara’ van LOOKX voelt ultralicht aan, waardoor de wimpers niet gaan hangen. De mascara droogt snel op en zorgt voor een prachtig ‘nepwimper effect’.
Swarovski eau de parfum – Aura
Het flesje zelf is een echte eyecatcher. Op de dop van het flesje zit een Swarovski kristal, waardoor het flesje de uitstraling van een sierraad krijgt. Het parfum heeft een heerlijke fruitige geur. De kerningrediënten zijn amber, benzoëhars en witte muskus.
Thalgo – oxygen sos serum
Het serum, speciaal voor de gestresste huid, kan je zowel ’s ochtends als ’s avonds aanbrengen. Het enige wat je hoeft te doen, is een dun laagje onder je dag- of nachtcrème aan te brengen. Het serum verbetert de zuurstofvoorziening van de huidcellen, de schadelijke stoffen worden sneller afgebroken en de bovenste huidlaag wordt sterk geoptimaliseerd.
Orofluido – Beauty elixir
De beauty elixir van Orofluido is een ware prijswinnaar! Het product versterkt niet alleen het haar, het maakt het haar ook extra luchtig en extreem zacht. Je kunt het product op zowel droog als vochtig haar aanbrengen. Verdeel een aantal druppels over je handpalm en wrijf het product vervolgens voorzichtig in het haar.
Benieuwd?

Wij vinden de beautybox een fantastisch concept. Elke maand een nieuwe box met minimaal 5 exclusieve producten. Voor slechts €12,50 (inclusief verzendkosten) wordt de box iedere maand bij jou thuis afgeleverd. Dat is het uitproberen waard! Wil jij je abonneren? Dat kan hier. Ben je erg tevreden over een product in je beautybox, dan kan je die ook nog nabestellen via de website.
Volgende maand volgt een volledige review van de 2e beautybox!
Tekst: Annemijn de Leeuw


Deel dit artikel
Back to top