Beauty

Lush zet zich in voor Monkey Business

Bodylotion voor het goede doel - Speciaal voor Monkey Business verkoopt Lush in september en oktober de Monkey Business Charity Pot met daarin een bodylotion. De gehele opbrengst van de Monkey Business Charity Pot gaat naar de stichting die zich inzet voor de met uitsterven bedreigde orang-oetan in Indonesië. De bodylotion is gemaakt van natuurlijke oliën en boters om je huid zacht en stevig te houden. Ingrediënten zijn onder meer Ylang ylang, geranium en goudsbloem.
Met elke verkochte 50 potten kan een orang-oetan in een opvangcentrum een jaar lang de juiste verzorging krijgen. De producten van Lush zijn 100% vegetarisch, 76% veganistisch en er wordt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt.
Monkey Business verloot verder T-shirts onder iedereen die in september of oktober een Charity Pot koopt. Het heren- en damesshirt, op de foto gedragen door ambassadeurs van de stichting Nicolette Kluijver en Egbert-Jan Weeber, zijn speciaal ontworpen voor Monkey Business. Kijk voor meer informatie op Lush.nl.

Deel dit artikel
Back to top