Beauty

SpaMedica Els van Gogh.WIN LavaShell Massage - We hebben een heerlijk luxe beautyadresje voor je: SpaMedica Els van Gogh. Het schoonheidsinstituut van beauty expert Els van Gogh is verhuisd naar een prachtig nieuw pand in Huizen. De nieuwe locatie biedt een zee van ruimte en naast de erkende huidverbeterende behandelingen zijn er nu ook heerlijke wellness behandelingen mogelijk.
SpaMedica Els van Gogh heeft voor ieder huidtype een huidverbeterende behandeling op het hoogste niveau. Met de digitale huidscanner kan de behandelend specialist precies zien in welke conditie de huid verkeerd. Lijntjes, pigmentvlekjes, roodheden, vochtbalans en acne: de persoonlijke huidinformatie wordt nauwkeurig in kaart gebracht. Na het consult wordt pas bekeken welke behandelingen tot een succesvol eindresultaat zullen leiden.
Skin Dimensions Therapie
Binnen SpaMedica Els van Gogh is veel ruimte gereserveerd voor laser en licht behandeling. Els heeft meer dan 17 jaar ervaring met licht en laser apparatuur. Zij wordt regelmatig door fabrikanten gevraagd om nieuwe methoden als eerste te testen. Het instituut beschikt dan ook over een groot assortiment aan verschillende lasers en licht zoals Nlite, Accelawave IPL, SkinTyte, Clearscan, Microlaserpeel en Breed Band Licht. Het kan worden ingezet voor de behandeling van acne, ongewenste haar groei, zonbeschadiging, couperose, rosacea, huidverstraking en verjonging. Skin Dimensions Therapie stelt voor jou een persoonlijke behandelwijze op die op de huidige conditie van je huid is afgestemd en bewezen succesvol is.
DermaQuest
Gezichtsbehandelingen worden gedaan met het merk DermaQuest™ Skin Therapy; een doorbraak op het gebied van huidverbetering. DermaQuest™ huidverzorgingsproducten hebben een hoog percentage aan werkzame stoffen zoals peptiden, pure hyaluronzuur, vitaminen en antioxidanten. De producten en krachtige peels werken direct met als gevolg dat de verbetering van de huid snel te zien en te voelen is. De behandelingen worden vaak in combinatie met een Medische Microderm gegeven waardoor de resultaten nog beter zijn.
Permanente make-up
Els werkt al ruim 20 jaar op het hoogste niveau met permanente make-up en heeft inmiddels duizenden behandelingen uitgevoerd waardoor zij deze techniek tot in de puntjes heeft geperfectioneerd. Els en haar dochter Karen zijn allebei getraind in Nederland, Duitsland en de Verenigde Staten en zijn op het gebied van permanente make-up de besten in ons land. Door het gebruik van alleen de hoogste kwaliteit in kleurstof, apparatuur, techniek en uiteraard gekwalificeerd en zeer ervaren personeel is het resultaat verbluffend natuurlijk.
Medische Micro-needle Therapy System (MTS) Roller
De gepatenteerde MTS Roller, afkomstig uit de VS, is een uniek en medisch goedgekeurd instrument dat bijzonder geschikt is voor niet-chirurgische en niet-ablatieve behandeling van huidaandoeningen zoals veroudering (rimpels, striemen), littekens (acne, chirurgische) en hyperpigmentatie. Klinische studies hebben aangetoond dat MTS de collageen- en elastineproductie stimuleert en hierdoor de huid verdikken, waardoor rimpels en littekens vervagen.
Injectables
SpaMedica Els van Gogh gelooft in de toegevoegde waarde van injectables, maar gebruikt alleen de niet permanente fillers. De behandelingen worden gedaan door een zeer kundige arts die lid is van de N.V.C.G. en die de klanten volledig begeleid volgens gestandaardiseerde protocollen.
Smoothshapes
Smoothshapes is de doorbraak op het gebied van duurzame cellulitis verbetering en contourverstrakking. De resultaten houden lang stand dankzij de gepatenteerde Photomology® technologie. Door dynamische laser- en lichtenergie te combineren is de werking uniek. Op een veilige wijze worden de lichaamseigen processen gestimuleerd en de huid gladder en gezonder gemaakt.
Wellness
In het nieuwe pand is veel aandacht voor wellness treatments om je helemaal tot rust te laten komen. Naast het verbeteren en verjongen van de huid, zijn verzorgen en verwennen namelijk ook van belang voor een goede, innerlijke balans. Voor een flinke dosis ontspanning ben je bij SpaMedica Els van Gogh dus aan het goede adres. Het is mogelijk om met een klein groepje een gezellige SPA ochtend of middag te boeken. In de nieuwe duo-cabine kun je met een vriendin, partner of moeder samen een behandeling ondergaan.
Spa-Jet
De ontspannende Spa-Jet is het ‘Ei van Columbus’ waarin klanten meerdere behandelingen kunnen ervaren. Denk hierbij aan: watermassage, stoombad, lichaamspakking, ontslakking, aromatherapie en infrarood behandelingen. De Spa-Jet is ook heerlijk bij verlichting van spierpijn. Gewoon lekker gaan liggen in het “ei” en de Spa-Jet doet zijn werk. Je komt er als herboren uit.
LavaShells
Naast de reguliere spadiensten zoals relax massages, zoutscrubs, peelings en lichaamspakkingen is de massage met Lava Shells nieuw. De schelpen worden vóór de massage gevuld met een mix van mineralen, algen, zout water en essentiële oliën. Deze combinatie zorgt voor een chemische reactie waardoor de schelpen 1 tot 2 uur warm blijven. Een superontspannende massage voor de rug, nek, schouders, hoofd en armen.
Arrangementen
Behoefte aan een dagje vertroetelen? Reserveer bij SpaMedica Els van Gogh een arrangement waar je gedurende een dag of middag meerdere behandelingen ondergaat in een ontspannen omgeving. Laat je heerlijk in de watten leggen en geniet bijvoorbeeld van een facial met DermaQuest™, lichaamsscrub, hydromassage en sluit de dag af met een manicure of lichte dag make-up. De arrangementen kunnen naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Voor meer informatie over behandelingen en arrangementen: www.elsvangogh.nl.
Kijk ook snel bij WIN, we geven op good2b.nl 2 x een heerlijke LavaShell massage weg!

Alle nieuwtjes, blogs en winacties altijd als eerste in je mailbox? Schrijf je HIER dan in voor onze wekelijkse good2b nieuwsbrief.

Deel dit artikel
Back to top