Beauty

Color on DemandVoor een mooie teint - Het is niet verrassend dat de conditie van je huid afhankelijk is van invloeden van buitenaf en van onze levensstijl (bijvoorbeeld eetpatroon en emoties). Je huid voelt regelmatig anders aan en de teint varieert vaak van dag tot dag. Tot nu toe was een arsenaal aan verschillende kleuren foundations, concealers en een handvol getinte crèmes de oplossing wilde je de perfecte match met je huid hebben.
Color on Demand biedt, zoals de naam al doet vermoeden, een einde aan de hoeveelheid potjes. Hiermee bepaal je namelijk zelf de kleur van ieder verzorgingsproduct of foundation. Afhankelijk van de gewenste kleur meng je Color on Demand met je dagelijkse verzorging of make-up product.
Door de handige pompflacon is iedere look mogelijk, of je nu kiest voor een natuurlijk of sunkissed effect, een gouden of diep gebronsde teint.
We hebben dit natuurlijk even getest. Het bruine goedje mengt super makkelijk en streept niet. Voordeel is dat je het niet alleen makkelijk aanbrengt, je kunt het ook zo weer verwijderen met je gewone make-up reiniger. Doe je een klein pompje door je dagcrème dan heb je een frisse sunkissed look als resultaat. Meer = bruiner, zo simpel is het. Natuurlijk konden we het niet laten om voor het volle effect te gaan en gewoon niet te mengen. Resultaat: bruin als een pensionado! Wel je hals en decolleté meesmeren natuurlijk! Die witte handen klopten helaas niet bij ons gelaat. Subtiel is dan toch beter. Ideaal ipv zelfbruiner en meteen resultaat.
Color on Demand van Veld’s is verkrijgbaar bij de betere parfumeriezaak.
20 ml pompflacon, €39,50. Voor alle leeftijden en huidtypen.

Deel dit artikel
Back to top