Fashion

Condooms van HEMA

Landelijk - Theedoeken, vulpennen, lipgloss, rookworsten. Al bijna een eeuw is HEMA fabrikant van van alles en nog wat. Een essentieel produkt echter waar je nog niet voor bij het Nederlands warenhuis terecht kon; condooms. Sinds recentelijk echter, is daar verandering in gebracht. En om dat te vieren deelt HEMA, al 80 jaar voorzienend in dagelijkse gebruiksvoorwerpen, onder het mom 'Naaien Doe Je Zo' een promotienaaikitje uit.
Op het kartonnen naaikitje staat in sierlijk lettertype ‘Ouderwetsch naaien in een nieuwerwets jasje’. In het setje zitten een naald, garen, een HEMA-condoom en gebruiksaanwijzing getiteld “Een ongeluk zit in een klein broekje!”, waarin in ouderwetse cartoontaal wordt laten zien hoe het HEMA naaisetje van pas komt als een stoere jongen op de dansvloer wordt verleid door een aantrekkelijke jongedame. De ontvanger wordt nog gewaarschuwd: 'hou de condoom en naald strikt gescheiden' waarna eenieder, na het goed doorlezen van de gebruiksaanwezing, volledig geinformeerd aan de slag kan: naaien maar!
Het naaisetje, dat is ontwikkeld door de makers van tv programma 6Pack, is niet verkrijgbaar bij de HEMA zelf, worden nog steeds uitgedeeld op de veerboot van Harlingen naar Terschellingen en kon je de afgelopen maanden verkrijgen op festivals als Lowlands en Mysteryland. en de introductieweken in Amsterdam, Rotterdam, Leiden, Groningen en Maastricht. Gemist? Kijk snel bij WIN. good2b geeft 10 x een HEMA naaisetje weg. Liever geen naald in de buurt van je condoom? HEMA condooms (12 stuks, normaal, extra dun en condoom met noppen) zijn vanaf € 4,50 verkrijgbaar via HEMA.

Deel dit artikel
Back to top