Fashion

Dit kun je binnenkort niet meer bekijken op Netflix

Hoe zou een wereld er zonder Disney uitzien? Een stuk minder vrolijk en blij, dat durven we wel te stellen. Er is niks dat een goede Disneyfilm niet kan verhelpen. Een jengelende baby, liefdesverdriet of een fietstocht door een regenstorm. Zet een Disney klassieker op en de problemen zijn allemaal verholpen.

Maar met een fijne Disney op de bank wordt eind volgend jaar een stuk moeilijker. Dan zullen er namelijk geen Disneytitels meer op Netflix te zien zijn!

Dankzij het succes van Disneyfilms op Netflix heeft Disney besloten dat het eigenlijk zonde is dat er geen eigen streamingsdienst bestaat voor alle films. Disney is dus van plan een eigen streamingsdienst te lanceren en wel in 2018. Via de Amerikaanse zender ESP wordt het in de toekomst mogelijk om van de streaming service van Disney te genieten. Alle Disney en Pixarfilms zullen eind 2018 van Netflix verdwijnen.

Ook krijgt de streamingdienst van Disney, net als Netflix, eigen content die direct exclusief op het Disney kanaal te zien zullen zijn. Daarnaast is Disney van plan om investeringen te doen in het maken van exclusieve films en tv-shows voor het kanaal. Een beetje een tegenvaller van Disney. Voor Netflix natuurlijk, maar voornamelijk ook voor ons.

Beeld: Disney.com

Deel dit artikel
Back to top