Fashion

Designers Week-End

Brussel - Zoals je wellicht weet, staat Brussel dit jaar in het teken van mode en design. Er wordt een hoop georganiseerd omtrent deze thema’s en vooral dit najaar is er een hoop te beleven in de Belgische hoofdstad. Zo kun je bijvoorbeeld leuke mode-exposities bekijken (New Harmonies en Modeverhalen), een mode- en designshows bezoeken en tig andere interessante activiteiten.
Mocht je plannen hebben om een weekendje Brussel te plannen, dan is het tweede weekend van september een perfecte tijd. Want van vrijdag 8 t/m zondag 10 september kom je als liefhebber van mooie spullen helemaal aan je trekken tijdens het Designers Week-End. Tijdens deze drie dagen kun je via het gratis designcircuit alle belangrijke hotspots in de stad op designgebied bezoeken.
Met Lijn A vertrek je vanaf het Meeting Point (dat is het Musée Belvue) achtereenvolgens naar TDS, Horas, Espace Dominique Rigo (hier kun je een retrospectief van de grote 20ste eeuwse designklassiekers bekijken), Moroso (een expositie van Tord Boontje), Tradix, TWU, Rimadesio, Artemide, Kos en Schiffini. Met Lijn B reis je langs Vitra, Kartell, Hoet Design, Carpet Sign, J&E Van Craen en Design Vlaanderen (vier Belgische merken laten hun nieuwste creaties zien). Het is een perfecte manier om alle designpoints te bezoeken en er zeker van te zijn dat je niks mist! Voor meer informatie en het complete programma kun je kijken op de site van Designers Week-End.
Tip: wil je overnachten in stijl, dan is designhotel Monty de ideale plek om te verblijven.

Deel dit artikel
Back to top