Fashion

Dit is wat er gebeurde met de man die Kendall Jenner liefdesbrieven stuurde

Het is niet voor het eerst dat Kendall Jenner naar de politie stapte om een straatverbod aan te vragen. Het model is ontzettend geliefd, maar er zijn zo nu en dan mensen die net iets te ver gaan in het uiten van hun romantische gevoelens.

Volgens TMZ begon de 22 jaar oude Thomas Hummel met het sturen van liefdesbrieven rond febuari. Hij vroeg Kendall Jenner zelfs ten huwelijk! Toen het beveiligingsteam van Kendall de verliefde man vroeg op afstand te blijven veranderde de toon van zijn brieven.

De teksten werden agressief, gewelddadig en hij schreef herhaaldelijk hatelijke en beledigende woorden over Kendall en haar moeder Kris. Zo noemde hij Kendall ‘an internet whore, cackling your way through life’. Maar het werd erger. In één van zijn brieven schreef Thomas Hummel: “You look like you’ve been f*cking AHOLE Dog Sh*t in the sewer for years.”

In de eerste liefdesbrieven schreef de man hoe hij in 2008 en in 1998 Kendall was tegen gekomen. Eerst bij Costco en later bij het postkantoor. Bijzonder, aangezien Thomas Hummel in 1998 zo’n drie jaar oud geweest zou zijn.

De rechtbank stelde in het straatverbod dat Hummel al het contact met Kendall moet verbreken en zeker ten alle tijden zo’n 100 meter hij het model vandaan moet blijven.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top