Fashion

Google lost één van onze grootste fashion struggles op met deze nieuwe app

We maken het allemaal wel eens mee; je ziet een shirt dat je leuk vindt, maar je hebt geen idee waar je het kan kopen. Het hele internet afspeuren naar dat ene specifieke item is niet te doen en het kost ook nog eens enorm veel tijd. Om je hierbij te helpen heeft Google een app gelanceerd die je binnen no time kan vertellen waar je het kan vinden.

Google kwam al eerder met Google Lens. Dit is een app waarin je foto's kan uploaden waar je een vraag over hebt. Stel dat je wil weten welk ras een bepaalde hond is, dan heeft Google door middel van je foto gelijk een antwoord voor je. Ze gaan nu nog een stapje verder met de Style Match App en daar gaan wij zeker gebruik van maken! 

Style Match zorgt ervoor dat je niet langer hoeft te zoeken naar een bepaald kledingstuk of een interieuritem. Je richt je camera simpelweg naar hetgeen wat je zoekt en Google geeft je het exacte item of eentje die er heel erg op lijkt. Verliefd geworden op de tafeltjes in een café? Je pakt simpelweg de app erbij en je weet precies waar je het kan vinden. 

Het enige nadeel is dat de app alleen verkrijgbaar is voor Android en Google Assistent. Hopelijk komt hier snel verandering in!

Beeld thumb: Bruno Press

Deel dit artikel
Back to top