Fashion

Een mannen sportsite vond het nodig om Rihanna te fat shamen

Een artikel met de titel “Is Rihanna going to make being fat the hot new trend?” verscheen op de mannen website Barstoolsports.com. Zoals de titel al doet vermoeden is dit artikel puur en alleen gericht op de fat-shaming van Rihanna. Eerder deze week werd RiRi op de gevoelige plaat vastgelegd in een serie paparazzi kiekjes waar de ster er voller uit ziet dan we van haar gewend zijn.

Volgens de schrijver van het artikel zou dit kunnen liggen aan het feit dat Rihanna iets te lekker geniet van roomservice, zwanger is of inderdaad misschien ook wel gewoon aan de hoek waar vanuit de foto is gemaakt. Hoe dan ook was dit een aanleiding voor de mannensite om flink op Rihanna en haar figuur in te hakken. Volgens de site zou het nieuwe gewicht van een influencer als Rihanna ertoe leiden dat vrouwen over de wereld kilo’s zouden aankomen, om zo maar op hun rolmodel te lijken. En dat is een wereld waar de schrijver voor wil waarschuwen.

So you see her pushing 180 and it's a tough world to stomach. With all the fat acceptance and "love me as I am" crowd, there's definitely a world where I could see chicks see Rihanna make some strong "I don't give a fuck I just love pizza" quote that goes viral and bam we're in a world where all the hottest girls look like the humans in Wall-E. And just in time for summer too. A world of ladies shaped like the Hindenburg loaded into one-piece bathing suits may be on the horizon now that Rihanna is traipsing around out there looking like she's in a sumo suit.

Nu snappen wij ook wel dat Rihanna precies zero fucks geeft om een of andere gast op het internet. Ze is Rihanna, ze is badass en meer dan drie mensen zouden een moord doen voor het lichaam van RiRi, maar om deze uitspraken te doen gaat natuurlijk veel te ver. De site wimpelt de ophef van zich af door te zeggen dat het om een grapje gaat en hoewel er werd aangegeven het artikel te verwijderen is deze nog steeds op de site te lezen. De bijbehorende tweet is inmiddels wel verwijderd.

Beeld: Getty Images

Deel dit artikel
Back to top