Fashion

Specsavers x Cheap Monday

Een favoriet van Scandinavische streetstyle, Cheap Monday, staat bekend om hun statement jeans en stoere kleding met skull logo. Specsavers staat bekend om hun kwalitatieve en betaalbare brillen lijn. De twee samen zijn een match made in heaven, en het resultaat van de samenwerking is een lijn van 24 edgy monturen en 6 prachtige zonnebrillen. 

De collectie reflecteert de visie van Cheap Monday; betaalbaar, vooruitstrevend, innovatief en kenmerkend. In de unisex lijn wordt gebruik gemaakt van spannende materialen, kleuren en monturen. Op iedere bril staat het logo en een verborgen boodschap; 'open your third eye'.

De monturen uit de exclusieve samenwerking zijn vanaf nu verkrijgbaar voor €139,- inclusief standaard enkelvoudige glazen, een mooie bijpassende brillenkoker en brillendoekje.

Dit klinkt al geweldig maar Specsavers gaat nog een stukje verder; bij aanschaf van een bril uit de collectie krijg je een tweede bril gratis. Dit is toch zeker een reden om een check te doen of je toch niet écht een bril nodig hebt. 

 


 

 

 

Deel dit artikel
Back to top