Fashion

H&M gaat een samenwerking aan met dit geliefde lingeriemerk en wij kunnen écht niet wachten

Wij zijn zeker fan van een goede samenwerking en H&M weet ons hier dan ook altijd blij mee te maken. Na collabs met onder andere Balmain en Erdem, komt de winkel nu met een nieuwe samenwerking en wij kunnen niet enthousiaster zijn. H&M heeft zijn handen ineen geslagen met het baanbrekende Amsterdamse Love Stories en wij willen alle items hebben! 

Dit is voor het eerst dat H&M een samenwerking aangaat met een lingeriemerk en ze hadden geen betere kunnen uitzoeken. Love Stories staat erom bekend lingerie items te maken van hoge kwaliteit, die je allemaal met elkaar kan mixen en matchen. Marloes Hoedeman, de oprichtster van Love Stories, houdt van 'de perfecte mismatch' en gooit dan ook graag allerlei verschillende printjes in de strijd. Denk hierbij aan sterren en luipaardprint die worden gecombineerd met kant, atletische strepen en golvende randen. 

Dus, wat kan je precies verwachten? Vanaf 9 augustus is de collectie beschikbaar in geselecteerde winkels en online. Deze zal onder andere bestaan uit bralettes, broekjes, strings, nachtkleding en bijvoorbeeld een oogmasker. Ook de kwaliteit zal je niet tegenvallen! De items zijn gemaakt van kant, zijde en zacht polyamide. 

Allebei de merken zijn erg blij met de samenwerking en, nogmaals, wij dus ook! H&M's Design Director wil het belang van mooie lingerie benadrukken met de items.

"Lingerie is altijd een belangrijk onderdeel geweest in fashion. Met deze samenwerking willen we laten zien dat lingerie net zo leuk en expressief kan zijn als kleding, zelfs als het niet altijd zichtbaar is. H&M x Love Stories is daarom de perfecte combinatie."

Wij hebben alvast een voorproefje voor je en laten we zeggen dat het een goed idee is om de lanceerdatum met grote letters in je agenda te zetten. Deze wordt namelijk hoe dan ook populair. De prijzen zijn trouwens ook erg fijn! Een string gaat rond de acht euro kosten en een leuke bralette heb je al voor achttien euro!


Beeld: H&M

Deel dit artikel
Back to top