Beauty

Beauty musthave van de week: Jil Sander Evergreen

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week!

De lente is begonnen en je zintuigen worden weer volop geprikkeld: het is eerder licht 's ochtends, de vogeltjes fluiten en de rekken in de winkels hangen weer vol met heerlijke pastelkleuren. En dat niet alleen, want als je goed oplet merk je ook dat het buiten anders ruikt. De geur van gras, bloemen en bloesems hangt weer in de lucht. Wij krijgen spontaan zin om een nieuw, fris voorjaarsparfum aan te schaffen!

Na de vrouwelijke Jil Sander 'Eve' en haar opvolgster de romantische 'Everose' komt Jil Sander nu met een frisse, sprankelende geur: de 'Evergreen'. De geur is toepasselijk verpakt in een lentegroene flacon met zilverkleurige dop.'Evergreen' doet denken aan een tuin op de eerste dag van de lente. De topnoot  - dit is de geur die je meteen na het opspuiten ruikt - bevat peer, grapfruitbloesem en een snufje peper. In het hart, nadat de geur van de topnoot is vervlogen, ruik je jasmijn, rozen en lelietjes-van-dalen. De basis van de 'Evergreen' bevat patchouli, sandelhout en vanille. Mocht het nog niet duidelijk zijn: spring is in the air!


Jil Sander Evergreen is nu verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen. 

Eau de toilette 30 ml, € 42,17
Eau de toilette 50 ml, € 61,06
Eau de toilette 75 ml, € 82,17
Deel dit artikel
Back to top