Fashion

Louis Vuitton's Zuid-Afrikaanse Campagne

Louis Vuitton staat bekend om hun extravagante travel campagnes.-Denk aan Arizona Muse vliegend over Parijs in een hete luchtballon of echte leeuwen die aan Louis Vuitton baggage knagen. Voor SS14 is Louis Vuitton naar Zuid Afrika gegaan en het resultaat is prachtig. 

Het Franse modehuis heeft de campagnes geschoten door Peter Lindbergh en gestyled door Carine Roitveld de "Spirit of Travel" genoemd. De spotlight wordt gelegd op de LV monogrammed handtassen. Model van het moment Edie Campbell en Karen Elson dragen looks van de resort en SS14 collecties- de SS14 de laatste lijn door Marc Jacobs ontworpen.

De echte ster van de campagne is misschien wel de gigantische en prachtige giraffe, die wordt gezien in de eerste beelden van de shoot.

WWD verteld dat we nog heel veel meer dieren kunnen verwachten in de beelden die we in April te zien krijgen- o.a een zebra (die wordt gereden door Campbell) en een cheetah.  Louis Vuitton heeft voor de duidelijkheid verklaard dat er geen dieren hebben geleden aan de shoots, en ze alleen even werden geleend uit de natuur. 


Bron

Deel dit artikel
Back to top