Fashion

Instagram Dagboek: Fashionscene redactie

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?

We waren bij de opening van Marks & Spencer in Den Haag. De flagship store in hartje centrum. Buiten al het heerlijke eten wat je hier kan scoren ( de scones...zucht) vind je hier zeker ook mooie fashion items. Deze jas was de favoriet van de avond.  


Op woensdag hebben we een fantastische lunch gehad met de dames van O.P.I. De boardroom van de Rembrandttoren stond vol met prachtige bloemen en lekker eten. En uiteraard kregen we een paar coole previews van het merk te zien...binnenkort meer hierover!

Daphne stond een keer aan de andere kant van de tafel; ze verkocht haar spulletjes (met succes!) op de markt

Op de redactie ontvingen we de lekkerste cakepops!

Claudia maakte de Dior oorbellen, en is er mega blij mee- de DIY was erg makkelijk

Costes presenteerde haar SS14 collectie  en wij waren erbij natuurlijk. Wat heeft het merk weer fijne items gemaakt. Daphne werd er duidelijk heel blij van ;)

Claudia had een superlekkere (en mooie!) brunch bij Joffers

Daphne maakte deze mooie foto van de Keizersgracht, zelfs met dit grauwe weer ziet Amsterdam er zo mooi uit. 

Verse bloemen, catwalkmodellen en washi tape in Emma's interieur.

Wil je meer fotos van Instagram van de redactie? Check Emma, Daphne, Tessa en Claudia's Instagram. 

Deel dit artikel
Back to top