Winnen

Win: €100,- shoptegoed bij Actiepagina.nl

Wij zijn gek op online shoppen! Niet alleen vermijden we daarmee de drukke Amsterdamse winkelstraten, we vinden ook nog eens de beste deals online. Op de een of andere manier lijkt het gewoon makkelijker om goeie kortingen te scoren als je even goed zoekt! ActiePagina.nl lanceert de Gemist Voordeel Checker om nog voordeliger te shoppen. En jij maakt kans op €100,- online shoptegoed als je hieronder de Checker invult!
 
De Gemist Voordeel Checker is een handige tool waarmee het gemiste voordeel van de laatste drie maanden van vorig jaar kan worden uitgerekend. Juist in deze, relatief dure, maanden is een stijging te zien in het aantal online aankopen. Bij de 20 populairste webshops van ActiePagina.nl kan het bestedingsbedrag worden ingevuld. De tool rekent vervolgens uit hoeveel korting de online shopper is misgelopen. 
 


De tool laat zien dat wij momenteel nog veel geld laten liggen tijdens het online shoppen en dat we door gebruik te maken van kortingscodes veel geld kunnen besparen. Waarmee we dus geld 'over' hebben voor dat ene leuke truitje, of dat mooie paar schoenen. 

Wil jij kans maken op dit shoptegoed van €100,-? Vul dan de Gemist Voordeel Checker in en laat hieronder je gegevens achter. Wij nemen contact met je op! 

Deel dit artikel
Back to top