Fashion

The first bloggerposts

We zouden allemaal wel eens in de schoenen van onder andere The Blonde Salad willen staan. Persreisjes, front row bij Fashion Week en veel gratis kleding. Sounds like a dream! Deze meiden staan aan de top dankzij de tijd die zij in hun blog hebben gestoken, het harde werk én hun geweldige stijl. Ze zijn klein begonnen met simpele outfits, lage kwaliteit foto's en creatieve poses. Kijk mee naar de eerste blogfoto's van The Blonde Salad, This Chicks Got Style, Song of Style en Kenzas. 

Chiara Ferragni aka The Blonde Salad

Na veel posten op Flickr en andere web communities startte Chiara in 2009 haar eigen blog. Met zwart getekende ogen poseert zij in zelfbedachte houdingen voor de camera. Opvallend is dat haar stijl best wel rocky is vergeleken met haar stijl van 2013 die meer de vrouwelijke kant op gaat. 


Chiara nu. 

Yara Michels aka This Chick's Got Style 

In 2009 startte Yara haar blog en dat is een groot succes geworden. Inmiddels is Yara niet meer weg te denken uit de Nederlandse bloggerwereld. Wij bekeken haar eerste bloggerfoto's en zelfs toen was Yara al goodlooking. Samen met vriendin Sabrina van AftrDRK staat zij heel cute op de foto met toen nog een meer casual stijl.


Yara nu.

Aimee Song aka Song of Style

In 2008 begon Aimee Song met haar blog Song of Style. Als we haar eerste blogposts vergelijken met die van nu zien we een wereld van verschil. Zowel in de kwaliteit als achtergrond van de foto's als in het uiterlijk van Aimee. Ook Aimee was destijds fan van coole poses net zoals Chiara. 


Aimee nu.

Kenza Zouiten aka Kenzas

Kenza startte haar blog al in 2007 en plaatste daar lange tijd alleen maar teksten en plaatjes op. Pas na een poosje begon zij met het plaatsen van haar eigen foto's en dat waren vooral daily outfit posts en party pics. Cute!


Kenza nu.

Deel dit artikel
Back to top