Fashion

What's in store?: AllSaints

Elke week duikt Fashionscene een kledingwinkel in om je een sneak peek te geven van de trends en nieuwste collecties. Naast het showen van de kledingrekken, nemen we natuurlijk ook volop foto's van het interieur, de paspoppen en losse items die je móet hebben!

Eerste vestiging in Nederland

Deze week zijn we op bezoek geweest bij AllSaints, een Brits modelabel dat in oktober jl. haar deuren in Amsterdam opende. AllSaints werd in 1994 opgericht en heeft momenteel 107 vestigingen in acht verschillende landen in Europa en de Verenigde Staten. Het interieur van de winkel in industriële stijl zet de stoere collecties extra kracht bij. In de winkel is er zelfs originele Nederlandse graffiti behouden.

Music

AllSaints combineert mode met muziek en cultuur binnen het merk en dat zie je terug in hun collecties met vintage looks, de leren jasjes en leren broeken. AllSaints Music brengt exclusieve optredens en interviews uit de internationale music scene en via de eigen filmmaatschappij AllSaints Film worden verschillende elementen van het merk door middel van unieke content tot uiting gebracht.

Wintercollectie

Deze winter zijn zwart, grijs, smaragdgroen en burgundy dé kleuren die je in de winkel vindt. De leather jacket van AllSaints is een bestseller die iedere collectie weer in verschillende kleuren terugkomt. Ook de wrap winterjassen lopen storm en ons oog viel op de stoere schoenencollectie én sieraden. Maar ook voor een party dress ben je bij AllSaints aan het goede adres.

What's in store?: AllSaints

What's in store?: AllSaints

What's in store?: AllSaints

What's in store?: AllSaints

What's in store?: AllSaints

What's in store?: AllSaints

What's in store?: AllSaints

Was je nog niet eerder bij AllSaints geweest en kun je na het zien van deze foto's niet wachten om de winkel een bezoekje te brengen? Je vindt AllSaints op de Heiligeweg 49-51 in Amsterdam. Openingstijden zijn maandag t/m zaterdag van 10:00 - 19:00 uur, op donderdag tot 21:00 uur en zondag van 12:00 tot 18:00 uur.  

Deel dit artikel
Back to top