Fashion

6 x eye make-up voor de feestdagen

We snappen het als je on daily basis de deur uitstapt met slechts een vleugje mascara. Op een normale dag is een mooie mascara en een simpele eyeliner immers een prima basis om de dag mee van start te gaan. Toch is het tijdens de feestdagen leuk om je ogen even extra onder de aandacht te brengen. Daarom: zesmaal een eye look voor de feestdagen. 

  

Weg met de harde lijnen

Heel simpel: gebruik je zwarte oogpotlood die je normaal ook gebruikt, maar vaag de harde lijnen uit. Mooi is om deze look af te maken met opvallende lippen en een goede dosis mascara.

Goude kijkers

Een beetje over the top, maar awesome voor tijdens de feestdagen: goud. Breng je oogschaduw zowel onder als boven je ogen aan en maak de look af met nepwimpers. Like oh my gosh... how pretty is that?

  

De klassieke cat eye

Een klassieker die het altijd goed doet tijdens de feestdagen: de over de top cat eye. Trek de lijn, nog voor dat je ooglijn stopt, lekker ver omhoog voor een dramatic look. Finish het totaalplaatje met een paar goede rode lippen en you're ready to go.

Gekleurde wimpers

Verruil je zwarte mascara in voor een gekleurde variant. Tip: ga voor kobalt blauw en laat de rest van de make-up relatief rustig; dit zorgt er voor dat je ogen eruit knallen.

  

De 'nieuwe' smokey eyes

Nog een variant die kleur bekent: de coloured smokey eyes. Combineer twee kleuren, matchend bij je outfit, en veeg deze zachtjes in elkaar door. Mooi is om in de hoeken van de ogen een lichte shimmer aan te brengen.

Bronze it up

Om je kijkers onder de aandacht te brengen, kun je er ook voor kiezen om een bronskleurige oogschaduw aan te brengen. Tip: breng hem aan tot iets onder je wenkbrauw en laat de uiteinden vervagen.

Bron: Elle.nl


Deel dit artikel
Back to top