Beauty

5 x de mooiste make-up looks voor kerst

5 x de mooiste make-up looks voor kerst

De kerstdagen komen er in no time aan. Heb je alvast wat inspiratie nodig voor make-up looks voor kerst? No worries, hebben wij voor je! Van de emerald eyes tot heel veel glitter: dit zijn 5 fijne make-up looks voor kerst waarmee je gerust kunt aanschuiven aan het kerstdiner. 

Make-up looks voor kerst #1 - Pak uit met groen

Emerald eyes is een trend die we deze kerst zeker gaan zien. Groene oogschaduw met flink veel glitter dus! Combineer het groen op de ogen met een perzikkleurige blush en een mooie highlighter. Ook voor je lippen kun je prima voor een peachy tint kiezen, dat past namelijk perfect bij groen. Al kan de klassieke rode lip hier natuurlijk ook altijd! 

 

Make-up looks voor kerst #2 - It's all about purple

Wil je voor een meer edgy look gaan deze kerst? Dan zijn paarse oogschaduw en eyeliner een must. Het belangrijkste om je ogen er echt uit te laten knallen, is dat je begint met een goede basis. Foundation, concealer, oogschaduwprimer. Daarna ga je door met highlighter en kun je eventueel gaan shapen. Als laatste begin je aan je ogen en wenkbrauwen. Maak de look af met een fijne mascara en een goede fixing spray.

Make-up looks voor kerst #3 - De neutralere look

Influencer Daniëlle Marcan laat zien dat je ook prima de show kunt stelen met een meer neutralere look. Met liquid oogschaduw, highlighter en een diepzwarte eyeliner kom je al heel ver. Toch iets meer toevoegen? Maak de look dan af met nepwimpers. En natuurlijk met een shiny lipgloss.

Make-up looks voor kerst #4 - Twee tinten glitter

Glitter is natuurlijk altijd goed met kerst, maar twee tinten glitter op je ogen is hélemaal fantastisch deze kerst. Bij deze make-up look kun je het semi-neutraal houden en voor tinten als groen en bruin gaan, zoals hieronder. Maar goud met paars of zilver met donkerblauw kan ook. We like! 

 

Make-up looks voor kerst #5 - Paars, paars, paars

Als je een oogschaduwkleur moet kiezen voor kerst, laat het dan paars zijn. De paarse ooglook zien we namelijk ontzettend veel terug dit najaar. Een plum smokey eye, zoals je kunt zien bij de look hieronder, is ook nog eens heel chic voor kerst. Maak de look af met highlighter en een goede shiny lipgloss of donkerroze lipstick. Oh ja, en vergeet de eyeliner op je waterlijn niet!

Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top