Fashion

Opening Primark Zoetermeer: de eerste beelden

Vandaag opent Primark om 11.00 uur haar deuren in Zoetermeer met een grote fashionshow in winkelcentrum Burgemeester Leeuwenpassage. Naast Hoofddorp, Zaandam, Almere en Rotterdam kunnen de doorgewinterde Primark fans nu ook hun items in 'Sweet Lake City' shoppen.

Dat het veelbelovend is, blijkt onder andere uit de 260 tellende personeelsleden (!) die de vestiging telt. Ook over de pasmogelijkheden hoef je je geen zorgen te maken; er zijn namelijk 35 pashokjes aanwezig. Nice to know: dit seizoen zijn de onesies bij Primark de bestsellers.

Anyway, even genoeg background information voor nu. Fashionscene is deze ochtend namelijk afgereisd naar het zuiden om jullie alvast de eerste beelden van haar nieuwste filiaal te showen. Een prima alternatief, mocht je niet bij de opening aanwezig kunnen zijn. Zie en geniet.

Wil je Primark Zoetermeer met eigen ogen bewonderen? De winkel is gevestigd aan de Burgemeester van Leeuwenpassage 2, te vinden in het gelijknamige winkelcentrum. Dan rest ons jullie alleen nog hele fijne toekomstige shopsessies te wensen. Bij deze!

Deel dit artikel
Back to top