Fashion

Behind the scene #2

Op de redactie van Fashionscene zijn we dol op alles dat fashion ademt. Een goed gevulde kledingkast, die hard shopsessies en toffe mode-events bijwonen is echter slechts een kleine greep uit het leven van de hardwerkende dames achter Fashionscene. Ook wij snoepen van de heerlijkste cupcakes, liggen dubbel van het lachen om de meest flauwe grappen en vullen onze weekenden met feestjes en bankhangavonden. Naast onze Fashionseen rubriek, nemen we je nu ook wekelijks mee achter de FS-schermen. Kijk je mee?

Mooie lingerie kan een outfit nog completer maken. Tess bestelde dit prachtige setje van Triumph bij sixandseven.nl. We love it!

De opening van de 5e Primark in Nederland in Zoetermeer was mega druk! We wisten niet dat er zoveel mensen in een winkelcentrum passen!‏

Voor de 'What's in store' van deze week bracht Britt een bezoekje aan de prachtige Costes winkel in de Kalverstraat. De quotes op de muren maken het shoppen nog leuker!


Daphne in ons favoriete biologische bakkertje ‘Bakkerij Année’ aan de Runstraat in de 9straatjes.

Zuurdesem broodje met humus, walnoot en rucola. Hmmmm...

Nieuw in Amsterdam: Omelegg op de Ferdinand Bol. Heerlijke omeletten, broodjes en zoetigheden! 

Emma was aanwezig bij de masterclass hairstyling van B Academy en kreeg daar deze lekkere Yoghurt Barn yoghurtjes.

Britt bergt haar beautyproducten op in dit gestikte koffertje van Marc Jacobs, dat ze gekregen heeft van haar schoonmoeder uit haar eigen vintage winkel. Cute!

Deel dit artikel
Back to top