Beauty

Fashionscene test: 'KOH PAPARAZZI' nagellak

Wij bij Fashionscene zijn dol op perfect gelakte nageltjes. Een introductie van een nieuwe nagellaklijn laten we dan ook niet zomaar aan ons voorbij gaan. Koh verrast nagellakliefhebbers met haar nieuwe limited edition lijn 'Koh Paparazzi!'. Deze lijn bestaat uit zes varianten variërend van ultra dark blue tot paars met glitterdetails. 

De zes lakjes zijn opgesplitst in twee varianten: shiny items en drie bijbehorende basiskleuren. De verschillende varianten geven je de mogelijkheid om zowel een office look als party look samen te stellen. Ook leuk is om de lakjes met elkaar te combineren. How? Wij hebben drie nail looks voor je aangebracht.


De ultra blauwe 'Koh Snapshot!' is als topcoat gebruikt waarbij de 'Koh Attention!' zorgt voor een speels randje. Fashionscene tip: Deze midnight blue variant staat mooi bij een simpele grijstint, maar is ook flawless in combinatie met wat fellere kleuren.

De antraciet kleurige 'Koh Biggest Fan!' is gorgeous in combinatie met het paarse van de 'Koh Extremely Famous'. Fashionscene tip: combineer de antraciet kleur met toffe aardetinten, zoals kakigroen of
zachtbruin.

'De Koh Gossip!', de zachte lila nagellak met lichte shimmer, is als topcoat gebruikt waarbij de 'Koh Flashing Lights!' als shiny detail is aangebracht op de ringvingernagel. Fashionscene tip: draag deze zachte lilakleur bij een donkere outfit, zoals een all black look. Dit zorgt voor een mooi contrast en zorgt ervoor dat jouw nagels niet te missen zijn.

Het resultaat

Awe-freaking-some: eindelijk een nagellak gevonden die in één keer dekt! Het borsteltje heeft de perfecte dikte waardoor je prima binnen de lijnen van je nagel blijft. Zelf zijn we het meest fan van de 'Koh Snapshot!' (de ultrablauwe variant) en de 'Koh Biggest Fan!' (de antraciet kleurige nagellak). Het shiny effect van de glitternagellak is wat ons betreft leuk voor in de feestelijke avonduren, maar voor overdag blijven we zweren bij de basic one color nail look.

When & where to get

Wil jij een van deze varianten uit de KOH Paparazzi lijn toevoegen aan jouw persoonlijke collectie nagellakjes? Even geduld: de Paparazzi lijn is vanaf 1 november te shoppen voor €14,99 per stuk. Waar? Onder andere bij de KOH flagship stores in de Bijenkorf in Amsterdam, Eindhoven en Den Haag & via Kohcosmetics.com

Wij zijn benieuwd: welke KOH Paparazzi variant vind jij het mooist?

Deel dit artikel
Back to top