Beauty

Deze 6 beauty trends zullen jouw look naar een hoger niveau tillen in 2020

Deze 6 beauty trends zullen jouw look naar een hoger niveau tillen in 2020

2020 is al super dichtbij maar terwijl we nog vol in de kerstsferen zijn, kunnen we ons ook al voorbereiden op de trends van het aankomende jaar. Vergeet de beauty trends van 2019, want de beauty trends van 2020 komen eraan en je wilt ze zeker niet missen.

Dit zijn de beauty trends die jouw look naar een nog hoger niveau gaan tillen in het nieuwe jaar.

1. Strikken maken een comeback

In 2019 vonden we onze liefde voor haarbanden terug maar volgend jaar komt de strik in het haar op de eerste plaats. Van grote tot kleine en minimalistische varianten, we zagen ze overal op de catwalk. Een strik in een effen kleur wordt het meest teruggezien. Het geeft een jeugdige look, maar is alles behalve kinderachtig. Deze trend is ook ontzettend leuk voor de feestdagen!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

2. Dip dye, maar dan anders

In 2019 hebben we gezien hoe Billie Eilish steeds groter werd en uiteindelijk uitgroeide tot één van de grootste sterren van het jaar. Dat is ook zeker terug te zien aan haar invloed op de beauty wereld. Volgend jaar zullen we namelijk één van haar bekendste haarlooks terug gaan zien in de lokken van veel meer mensen. De look heeft een beetje het gevoel van een dip dye, wat in het begin van het decennium een grote trend was, maar is dan net anders. Volgend jaar gaan we veel opvallende kleurtjes tegenkomen aan de bovenkant van veel kapsels in plaats van de onderkant. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door BILLIE EILISH (@billieeilish) op

3. Haarversiering tot de max

Het afgelopen jaar waren we druk met onze gezichten versieren met steentjes en glitter. Dankzij de serie Euphoria was een look met steentjes één van de grootste trends van 2019. Volgend jaar gaat de versiering een stukje hoger zitten, oftewel in het haar. Pareltjes, steentjes, glitter en ga zo maar door. Volgend jaar is jouw haar de ster van de show.

4. Opvallende haarbanden

We hadden al benoemd dat haarbanden in 2019 een grote hit waren. In 2020 blijven ze ook zeker aanwezig. Volgend jaar kunnen we verwachten dat we steeds opvallendere haaraccessoires gaan dragen en dan met name opgevulde haarbanden. We gaan ze terug zien met glitter, printjes en opvallende kleurtjes. Hoe groter hoe beter.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Ada (@ada_oguntodu) op

5. Unieke kleuren combi's 

Als het op make-up aankomt dab gaan we volgend jaar op zoek naar de meest opvallende kleurcombinaties om op je ogen te dragen. Deze trend komt opnieuw voort uit Euphoria, maar waar we vorig jaar de look van Maddie probeerden na te bootsen, stappen we in 2020 over op Jules. Het wordt volgend jaar dus weer tijd om lekker creatief te zijn en lekker te spelen met kleurtjes.

6. Gloss in plaats van glitter

In het afgelopen decennium was de highlighter één van de populairste make-up producten. Op Instagram en YouTube zagen we niks anders dan oogverblindende highlights en glitter. Aankomend jaar zal dat gaan veranderen. In 2020 gaan we namelijk au naturel, oftewel weg met de heftige highlighter en terug naar een natuurlijke glans op de huid

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Maria Alia (@mariaalia) op

 
Beeld: Getty Images
Deel dit artikel
Back to top