Fashion

Shop you need to vist: Anecdote

Anecdote is een Nederlands merk waar wij op de Fashionscene redactie helemaal dol op zijn. We shoppen maar wat graag de fijne knits, zachte sweaters, comfy broeken en houtje touwtje jassen bij het merk. En sinds kort kan dat in de eerste Anecdote winkel in de Negen Straatjes in Amsterdam (Wolvenstraat).

De winkel bestaat uit twee delen die worden gescheiden door oude kozijnen. Heel de winkel is in de sfeer die we zo fijn vinden aan het merk; zacht, licht en cosy. En na de vijftig verkooppunten die het merk al in Nederland telde voelt dit absoluut als thuiskomen. Want hoe fijn is het om in je weekend door de Negen Straatjes te struinen en in deze oase van rust te komen met alleen maar mooie items? In de gloednieuwe wintercollectie die in de nieuwe shop hangt vinden we weer items waar ons hart sneller van gaat kloppen; zachte jurken, stoere T-shirts, warme sweaters en natuurlijk de kenmerkende gorgeous knits. 

Bekijk hieronder alvast de winkel en vergeet er vooral niet heel snel heen te gaan om jezelf te verwennen met een mooi Anecdote item. 

anecdote wolvenstraat

anecdote wolvenstraat

anecdote wolvenstraat

anecdote wolvenstraat

anecdote wolvenstraat

anecdote wolvenstraat

anecdote wolvenstraat

Anecdote Boutique - Wolvenstraat 15 - 1016ME Amsterdam

Deel dit artikel
Back to top