Fashion

Filippa K SS12 goes minimal

Het Zweedse label Filippa K, die onlangs bij de Fashionscene-redactie om de hoek (Wolvenstraat 6) een fabulous nieuwe store opende, lanceert het nieuwe zomer lookbook. De SS12 Filippa K collectie straalt het on-trend sjieke sportwear gevoel uit met een modern bohemian jasje. Nice!

k

Filippa K heeft van oorsprong een simpel en clean karakter, en ook voor aankomend modeseizoen voeren ze deze vibe door. Sportief minimalisme met strak gesneden looks. Er worden boxy tops gecombineerd met wijde pijpen en elastieken touwtjes bij het middel.

De materialen zitten net als de ontwerpen ook in de sporty spice hoek. Denk aan glimmende jerseys, sweat stoffen, nylon en katoen. Als tegenhanger van deze sportiviteit, zijn er ook een aantal vrouwelijke looks toegevoegd. Golvende looks met veel volume en een etnische outdour gevoel worden door de collectie afgewisseld.

k

De Filippa K girl van spring/summer 2012 is een vrije geest die veel glam jaren '70 items combineert met Noord-Afrikaanse invloeden. Als accessoires worden zware, zilveren sieraden met gevlochten leren accessoires gecombineerd.

k2

k

Wat vind jij van het SS12 Filippa K lookbook?

(Door: Lenny)

Deel dit artikel
Back to top