Fashion

Jurken uit Filippa K capsulecollectie

De capsulecollectie met jurken van Filippa K ligt in de winkel. Maar wil je dat één van de zes handgemaakte modellen voor deze zomer in je kledingkast hangt, dan moet je er wel snel bij zijn. Want het gaat hier om een limited-edition lijn bestaande uit gevarieerde jurken waarvan er maar een beperkt aantal beschikbaar zijn.

En zo verklein je met de jurken uit de Filippa K collectie de kans om op een feestje iemand in exact dezelfde outfit tegen het lijf te lopen tot een minimum. Niet alleen zijn de jurken die gemaakt zijn van exclusieve materialen in gelimiteerde oplage te koop. Ook zijn er zes verschillende ontwerpen varieerend van felgele maxi dresses waarmee je de show steelt tot een Little Black Dress die eigenlijk altijd wel kan.

Filippa K capsulecollectie

De bovenstaande jurkjes Gracie -een moderne toga cut met een gedrapeerde neklijn en diep uitgesneden rug, Kelly – Een gestreepte tankjurk gemaakt van exclusieve zijde ontwikkelt voor Filippa K in Italië en Amber – een eenvoudige zijde classic-chic tuniek met borduurwerk en kleine pailletten erin verwerkt-, zijn perfect voor een dress up of down gelegenheid.

Filippa K capsulecollectie

Jurkjes waar je for sure de show mee steelt waar je ook komt zijn Lara – een felgele full length met een asymmetrische cape-mouw-, Esther –een gouden met oversized pofmouwen voor een speels effect en Valerie – een loszittend off shoulder ontwerp die de jurk zowel comfortabel als sexy maakt.

Welke jurk is jouw favoriet? Houd je van klassieke jurken of val je liever op in geel en glitters? Alle zes de jurken uit de Filippa K capsulecollectie zijn nu te koop in de brandstore in de PC Hooftstraat. Voor meer informatie over Filippa K en verkooppunten in de buurt kijk je op de website van het Scandinavische modelabel met tijdloze items.

(Door: Evelien)

Deel dit artikel
Back to top