Wedding

Orange is the new Black actrice Samira Wiley en scriptschrijfster zeiden ‘i do’ in fantastische bruidsmode

Het vinden van inspiratie voor jou droombruiloft is niet zo moeilijk, zeker als je Instagram afstruint en langs de wedding pictures van je favoriete celebs scrolt. Zo waren ook de foto’s van prachtpaar Samira Wiley en Lauren Morelli echte blikvangers op het sociale media platform en we kunnen niet stoppen met staren.

Orange Is The New Black actrice Samira Wiley en haar kersverse vrouw, screenwriter/producer van de Netflixserie Lauren Morelli trouwden afgelopen weekend en de bruidsmode die ze droegen is jaw-dropping. De vrouwen droegen beide prachtige, custom made designs van Christian Siriano. Samira zag er gorgeous uit in een traditionele witte jurk met afgezakte mouwtjes, maar kunnen we het even hebben over Laurens killer jumpsuit? Wat een plaatje!

 

#aboutlastnight

Een bericht gedeeld door Samira Wiley (@whododatlikedat) op

Oh, en nog iets, die cape! Lauren Morelli droeg very matchy bij haar jumpsuit een prachtige cape met een gouden design rond haar nek en borst. Jumpsuits voor bruidjes zijn het perfecte alternatief voor vrouwen die niet zo into jurken zijn en zien we de afgelopen maanden steeds vaker in bruidscollecties opduiken. Laurens jumpsuit mag dan wel costum made zijn, wij hebben drie Asos alternatives voor je uitgezocht.

 

Deel dit artikel
Back to top