Fashion

Obsessed with my: Erin Wasson ring

In 'Obsessed with my' laten we iedere week een fashionlover zien die een speciale band heeft met een can’t live without rode Chanel lippenstift, gebreide kabeltrui van oma, die rib-uit-je-lijf designerbag of dat ene festival shirt waar je een flink aantal plezierige uurtjes in hebt staan springen. Deze week 25-jarig model Eveline Besters en haar Low Luv ring van topmodel Erin Wasson.
 
"Mijn lievelingsitem is mijn ring van het merk Low Luv, opgericht door het model Erin Wasson. Een bevriende styliste uit Australië, Elaine Marshall, droeg altijd veel grote ringen. Dit vond ik er zo tof uit zien. Een hele tijd terug deed ik de haarcampagne van Procter & Gamble en verdiende daar aardig wat centjes mee. De week voor deze job in Londen was ik op bezoek bij Elaine in Melbourne en ik vroeg haar waar ze haar ringen had gekocht. Alleen ter inspiratie gingen we naar de winkel, maar ik werd meteen verliefd op een van de ringen. Er was er maar één van en hij paste perfect. Ik zag het als een teken en ik kocht deze ring als cadeautje voor mijzelf omdat ik die campagne geboekt had." 

eveline besters model nederlands obsessed with my interview ring silver leven kijkje stijl outfit looks

'Mensen herkennen mij aan mijn ring'

"Sinds die dag, inmiddels bijna twee jaar geleden, draag ik mijn ring eigenlijk bijna iedere dag. Ik kan niet meer zonder. Mensen herkennen mij aan mijn ring en ik heb over de hele wereld ontelbaar veel complimenten over mijn lievelingsitem gekregen. Er staat een adelaar op en stijl is indiaans. Voor mij is het een mooie gedachte dat de vogel met mij meereist op mijn vele reizen. Veel mensen zien mij als een klein indiaantje en daarom is de ring echt ‘mij’. Ik zie mijn lievelingsitem daarom als een soort verlengde van mij en dat is een fijn gevoel." 


eveline besters model nederlands obsessed with my interview ring silver leven kijkje stijl outfit looks

‘Stoer met een feminine touch'
Ik vind mijn stijl lastig te omschrijven. Ik draag graag dingen net op een andere manier dan men gewend is. Tuurlijk ga ik met de mode mee en zie ik er niet uit als een clown, maar ik haat bijvoorbeeld dingen die te matching zijn. Dan liever iets dat vloekt bij elkaar. Ik draag veel vintage en combineer dit met kleding uit de goedkopere warenhuizen zoals H&M. Mijn kledingkast is echt een verzameling van over de hele wereld en zo ook mijn stijl. Bovendien draag ik veel oude kleding van mijn ouders of kleding die ik van vrienden heb gekregen, waar dan ook vandaan. Mijn dag begint super als ik bedenk waar ik al mijn kleding vandaan heb en wat voor verhalen er achter zitten! Ik denk dat je mijn stijl uiteindelijk ‘stoer met een feminine touch’ zou kunnen noemen.

eveline besters model nederlands obsessed with my interview ring silver leven kijkje stijl outfit looks

Mode
"Mode betekent veel voor mij. Hoe je het ook went of keert, kleding zegt heel veel over een persoon. Als ik mezelf te vrouwelijk heb gekleed, heb ik het idee dat ik niet mezelf kan zijn. En zie ik er te lomp uit, dan voelt dat ook niet lekker. Als ik een jongen leuk vind, maar ik vind zijn schoenen ontzettend lelijk, dan is het echt een no-go voor mij. Lekker oppervlakkig zou je kunnen zeggen, maar die keus voor die schoenen is toch echt ergens vandaan gekomen." 

eveline besters model nederlands obsessed with my interview ring silver leven kijkje stijl outfit looks


Reizen
"Ik vind het heerlijk om te spelen met mijn kledingkast en ik vind het nog heerlijker om geïnspireerd te worden op de reizen die ik maak, privé en met mijn werk. Ik draag bijvoorbeeld veel sieraden. Naast mijn lievelingsitem draag ik een klein ringetje om mijn grote ring te compenseren. Dit is een ringetje uit Nepal dat ik in New York voor mijn verjaardag kreeg van twee hele goede vriendinnetjes. Aan mijn linkerhand draag ik een ring met een tijgeroog-steen, gekocht op mijn reis door India. Qua armbanden wissel ik iedere dag, maar over het algemeen zijn deze sieraden afkomstig uit Frankrijk, India, Zuid-Afrika, Australië, de USA en Fuerteventura."
 
eveline besters model nederlands obsessed with my interview ring silver leven kijkje stijl outfit looks

Wil jij ook met een bijzonder mode-item in onze rubriek? Mail ons dan jouw verhaal inclusief enkele foto's naar info@fashionscene.nl. Waarom is je liefde voor jouw item zo groot en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? Wie weet schitter jij binnenkort met je modeliefde in 'Obsessed with my'!

Deel dit artikel
Back to top