Beauty

Beauty Musthave of the week: Clinique DDML +

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo snel naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Tijd dus om iedere week dé beauty musthave van de week te presenteren op Fashionscene.nl!

De Clinique Dramitcally Different Moisturizing Lotion als Beauty Musthave of the Week? Jazeker! Want ondanks dat zo'n beetje iedereen deze heerlijke moisturizer kent, hij is tóch anders. Je hebt het misschien al op de afbeelding gezien: hij heeft een plusje. 

Elke 4,87 seconden wordt er ergens een flesje DDML gekocht. Maar iets wat al jaren bestaat moet op een gegeven natuurlijk ook weer verbeterd worden. De lotion is al een klein wondertje, maar dermatologen hebben hem toch kunnen upgraden op twee niveaus: het behoud van een gezonde basis én een betere weerstand tegen schadelijke invloeden van buitenaf. 

clinique ddml plus

Waarom verandering?
De wereld verandert. Invloeden van buitenaf of in je levensstijl hebben enorm veel invloed op de gevoeligheid van je huid. Bijvoorbeeld klimaatverandering, reizen, slaaptekort, het eten van bewerkt voedsel en dagelijkse stress. De huid heeft dus meer dan ooit extra ondersteuning nodig. 

De ingrediënten 
Voor de berschermfunctie wordt er een mengsel van uitgeperste zonnebloempitten, gerstextract en komkommerextract gebruikt die de huidbarrière versterkt en die de huid zich laat herstellen van schadelijke invloeden van buitenaf. 
Voor de extra hydratatie wordt gebruik gemaakt van Hyaluronzuur (vochtbindend lichaamseigen ingrediënt), Glycerine (kan water absorberen uit de lucht) en Ureum (natuurlijk bestanddeel bij de vorming van NMF, NMF-ingrediënten bootsen de functie van een gezonde huid na). 

De Dramatically Different Moisturizing Lotion+ is vanaf 8 juli verkrijgbaar voor € 26,40 (50ml) en € 50,80 (100ml). De lotion is aanbevolen voor huidtypen 1 en 2 (doe hier de test!) en kan 's ochtends en 's avonds aangebracht worden na je clarifying lotion en onder je dagcreme. 

Deel dit artikel
Back to top