Beauty

De Smart Family huidverzorgingslijn van Clinique

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.
 
Als een vrouw ergens goed in is dan is het wel multi-tasken. Tandenpoetsen en je gezicht reinigen tegelijk? Check! Haren kammen en je lippen stiften? Check! Maar als een vrouw vier dingen tegelijk kan, dan moet haar huidverzorging dat toch ook kunnen? Dat is precies de reden waarom Clinique een slimme huidverzorgingslijn ontwikkelde: de Smart Family. Een herstellende verzorgingslijn bestaande uit vier producten.
 
Smart Custom Repair Eye Treatment
De Smart Custom Repair Eye Treatment is een heerlijke oogverzorging die de huid zichtbaar verheldert, lift en opfrist. De lichte en olie-vrije gel cream is geschikt voor alle huidtypen en vermindert fijne lijntjes en kraaienpootjes.
 
clinique smart family
 
De Smart Custon Repair Eye Treatment is verkrijgbaar voor € 52,-.
 
Smart SPF 15 Custom Repair Moisturizer 
De Smart SPF 15 Custom Repair Moisturizer is een dagelijkse multitasker voor de huid, die zichtbaar helpt met schade repareren en nieuwe schade door milieuvervuiling voorkomt. 
 
clinique smart family
 
De Smart SPF 15 Custom Repair Moisturizer is verkrijgbaar voor € 45,50 ( 30 ml) en € 70,00 (50 ml).
 
Smart Night Custom Repair Moisturizer
We worden allemaal een dagje ouder en op een gegeven moment komen toch ook de eerste rimpeltjes om de hoek kijken. De Smart Night Custom-Repair Moisturizer richt zich op die fijne lijntjes en rimpeltjes door de huid ’s nachts - wanneer deze rust - heel doelgericht te helpen bij de herstelwerkzaamheden.
 
clinique smart family
 
De Smart Night Custom Repair Moisturizer is verkrijgbaar voor € 73,50.
 
Smart Treatment Oil
De Smart Treatment Oil is de perfecte aanvulling op de andere producten uit de beauty-lijn. Deze lichtgewicht olie vol anti-aging ingrediënten geeft je huid een boost en verzorgt de droge huid tot in de diepe lagen. Het is een lichtgewicht en gladde olie die geen vettig waasje achterlaat op de huid.
 
clinique oil smart family
 
De Smart Treatment Oil is vanaf nu verkrijgbaar voor € 39,00.
Deel dit artikel
Back to top