Beauty

Een suikerscrub voor je lippen: de Sweet Pots van Clinique

Beauty gaat tegenwoordig hand in hand met mode. Tijdens een Chanel show wordt bijna net zo graag naar de nagellak gekeken als naar de kleding en een outfit is niet compleet zonder een bijpassende lipstick. Daarom vind je bij ons iedere week dé beauty musthave van de week.

Zijn het snoepjes, koekjes of macarons? Nee, het zijn Sweet Pots: de nieuwste lancering van Clinique. De grappige verpakking van de Sweet Pot - Sugar Scrub & Lip Balm is geïnspireerd op een macaron en heeft een duo functie: de ene kant bevat een lipscrub, de andere een lippenbalsem. 

clinique sweet pots

Hoe het werkt
De suikerscrub bevat een combinatie van natuurlijke ingrediënten - zoals bietensuiker, jojobazaadolie, sheaboter, avocado-olie en druivenpitolie - die helpen je lippen te exfoliëren, voeden en herstellen. Droge huidcellen en velletjes worden hierbij verwijderd. Vervolgens breng je de lippenbalm aan, die verzorgende en herstellende ingrediënten bevat (aloëbladextract, kokosolie, sheaboter en murumuruzaadolie) en tot wel 6 uur lang voor een mooie glans en gehydrateerde lippen zorgt. 
 

De Sweet Pots Sugar Scrub & Lip Balm zijn verkrijgbaar in de kleuren: Red Velvet, Orange Blossom, Pink Framboise, Sweet Rose en Candied Cassis. Welke kleur vind jij het mooist?

Deze lekkernij voor je lippen is vanaf volgende week maandag 18 januari exclusief verkrijgbaar bij de Bijenkorf en via Clinique.nl voor € 25,70.

Deel dit artikel
Back to top