Fashion

Een betere huid met producten van Clinique

Beautymerk Clinique heeft de formule van de tweede stap van zijn legenadarische 3 stappen huidsverzorgingssysteem vernieuwd. Ontdek de nieuwe generatie Clarifying Lotions. Deze formules verwijderen onzuiverheden voor een schonere, gezonde huid. En dat willen we allemaal wel, toch?

Op Clinique.nl vind je allerlei handige tips en weetjes over het reinigen, exfoliëren en hydrateren van de huid. Wist je bijvoorbeeld dat exfoliatie een workout voor de huid is?

Het welbekende 3 Stappen Huidverzorgingssysteem van Clinique bestaat dus uit 3 stappen:


Stap 1: Reinigen: verwijdert vuil, talg en onzuiverheden.

De Clinique Facial Soap reinigt grondig op een milde manier, met een heerlijk zachte huid als gevolg.

Tip:

Voordat je begint met het reinigen van de huid is het belangrijk dat je je make-up verwijdert, voor een optimaal resultaat!

Hoe werkt het?

Laat de zeep in je handen schuimen met lauw water. Was daarna je gezicht en hals. Spoel de huid 3 tot 5 keer af en dep de huid vervolgens droog.

h

Stap 2: Exfoliëren: verwijdert schilfers die de huid dof maken en poriën verstoppen.Exfoliatie veegt als het ware de dode huidcellen van de huid. Elke dag vormt de huid een laagje dode huidcellen, waardoor het gezicht er vaal, rood en dof uit kan gaan zien. Door te exfoliëren wordt de egalere en stralende huid die eronder zit weer zichtbaar!

Wist je dat…

Onze huid is een levend orgaan dat ademt en per dag scheidt ze gemiddeld 864 miljoen huidcellen af.

Hoe werkt het?

Breng de Clarifying Lotion tweemaal per dag aan op een droog wattenschijfje en strijk eenmaal over het gezicht en niet te vergeten (!) de hals! Vermijd de ogen.


Stap 3: Hydrateren: het voeden van de huid.

De Dramatically Different Moisturizing Lotion of Gel helpt de natuurlijke vochtbalans in de huid op peil te houden, en wordt ook wel ‘gouden drank’ genoemd voor de huid. Elk huidtype doet er goed aan stap 3 te gebruiken, want elke huid voelt ergens wel eens droog aan. Vooral op plaatsen met weinig talgklieren, zoals rondom de ogen.

Tip: Breng de moisturizer alleen daar aan waar de huid strak en oncomfortabel aanvoelt. Eén pompje is al voldoende voor het hele gezicht.

Hoe werkt het?

Smeer deze ‘gouden drank’ twee keer per dag op het hele gezicht. Heb je een vette huid op het voorhoofd, neus en kin en droge wangen? Ook voor de ‘T-Zone’ is het product zeer geschikt. Het voedt de huid daar waar nodig!

j

Voor een perfecte huid zou je deze drie stappen twee keer per dag moeten doorlopen. Je zult direct merken dat je huid frisser en eleganter aanvoelt en na zo'n twee weken zal je huid er gezonder uitzien en is het verschil duidelijk merkbaar.

Er zijn 4 pakketten, voor ieder huidtype een Clinique 3-Step!

Benieuwd welk huidtype jij hebt? Doe de persoonlijke huidanalyse opClinique.nl.

Zeg ook “JA” tegen een stralende huid en kies voor de nieuwe producten van Clinique!

Bron filmpje: Lushious Beauty

Deel dit artikel
Back to top