Fashion

Video: John Galliano eerste interview op televisie

Eerder meldden we dat er geruchten waren over een interview van John Galliano op televisie. Die geruchten blijken waar te  zijn! Na een eerste openhartig interview in de juli-editie van Vanity Fair, heeft John Galliano ook een tell-all interview gegeven in de Amerikaanse talkshow Charlie Rose.

Galliano neemt het interview zeer serieus gezien zijn kledingkeuze. Hij laat alle poespas even links liggen en is gekleed in een marineblauw pak met lichtblauw overhemd, met zijn haar strak naar achteren. Het is het eerste interview op televisie sinds zijn ondergang in 2010. De designer praat uitgebreid over de antisemitische uitspraken die leidden tot het ontslag bij Dior. Galliano biedt opnieuw zijn excuses aan voor zijn gedrag en omschrijft het als een 'very big breakdown' en hij is blij dat hij nog leeft.

Charlie Rose vraagt Galliano naar de zelfmoord van Alexander McQueen. Galliano zegt dat hij het bepreep: "That loneliness, that pain. I mean as addicts we're in such perfection - we're setting that bar impossibly high, we don't understand how we're doing it and people say, 'Wow, how are you going to top that?' And we're like, 'Well yeah we're going to, don't worry.' That's what makes us wake up in the morning. I was very sad.'

Bekijk de fragmenten uit het interview hieronder!



 
Deel dit artikel
Back to top