Fashion

Khloe Kardashian: “Ik wil moeder worden”

Khloe Kardashian wilt moeder worden! De 32-jarige blondine stond op de cover van ES Magazine en vertelde tijdens het interview voor dit blad dat ze onder anderen heel graag een gezinnetje zou willen hebben met haar vriend Tristan Thompson. 

Dit is overigens niet het enige waar Khloe erg open over was tijdens het interview. Ze besprak haar liefdesleven, haar relatie met Caitlyn Jenner en meer. Op de cover van ES Magazine showde ze ook meteen maar even haar nieuwste denim lijn van Good American. Alleen een jasje overigens.

De reality ster sprak open over haar relatie met basketballer Tristan en vertelde aan het magazine dat ze het geweldig zou vinden als hij de vader van haar toekomstige kinderen zou zijn. “I would love to have a family. We’ve talked about it. Tristan already is a father, and I know for a fact that he would be an impeccable father. I definitely want to be a mom. But I don’t put the pressure on it. It’s not like, “the clock is ticking”. I feel in my soul it will happen.”

Ze vertelde ook dat er nog geen plannen zijn gemaakt om direct te trouwen, en dat ze nog nooit op deze manier verliefd is geweest op iemand. Khloe’s scheiding met Lamar Odom was vorig jaar eindelijk afgerond, en ze gaf dan ook toe dat ze absoluut 'ja' zou zeggen mocht Tristan haar ten huwelijk vragen. 

Wij wachten vol verwachting af. Zou er binnenkort een nieuw Kardashian-kindje op komst zijn? 

 

💕 US 💕

Een bericht gedeeld door Khloé (@khloekardashian) op

Beeld thumb: Khloe Kardashian voor ES Magazine

Deel dit artikel
Back to top